“Ligde kalıcı olmak istiyoruz”

“Ligde kalıcı olmak istiyoruz”

Yeni Boğaziçi teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, yeni sezon çalışmalarını değerlendirdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig‘in yeni ekibi Yeni Boğaziçi’nin teknik direktörü Eralp Şerifoğlu, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, bir an önce eksiklikleri görerek ona göre müdahale yapmak istediklerini söyledi. Şerifoğlu, Süper Lig’de kalıcı olmalarının bu yıl en büyük hedefleri olduğunun da altını da çizdi.

 

Şerifoğlu: “Dirençli ve disiplinli bir takım yaratacağız”

Yeni Boğaziçi teknik patronu YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede  bu sezon disiplinli ve kaliteli bir takım olmak istediklerini, hedeflerinin ise ligde kalıcı olmak olduğunu ifade etti. Eralp Şerifoğlu; “Birinci Lig’e düştüğümüz zaman herkes çok üzülmüştü. 1 yıl aranın ardından yeniden Süper Lig’e yükseldik. Bu yıl iyi bir takım yaratmak zorundayız. Ligin bu yıl çok zor geçeceğine inanıyorum. Takımların bir çoğu üst sıralara oynamayı hedefliyor. Bizim bütçemiz diğer takımlara kıyasla biraz daha kısıtlıdır. Buna rağmen, yerinde tercihler yaparak disiplinli ve kaliteli bir takım yaratmak istiyoruz. Hedefimiz bu yıl ligde kalıcı” dedi.

 

 “Transfer çalışmaları sürüyor”

Tecrübeli teknik adam, saha içi çalışmalarının yanında transfer çalışmaklarına hız kazandırdıklarını söyledi. Eralp Şerifoğlu; “Transferlerimizi yapmaya başladık. Geçen yılın kadrosunu büyük ölçüde koruduk. Süper Lig çok uzun bir maraton, kadromuz alternatifli olmak zorundadır. Şu ana kadar 2 transfer yaptık, 2-3 transfer daha yapacağız. Özellikle savunmamızda eksiklikler var, yerli ve yabancı oyuncu transferleriyle bu eksikliğimizi gidereceğiz. Hem savunma, hem orta saha, hem de hücum bölgelerine yabancı oyuncu transferi yapmak istiyoruz. Güçlü bir kadro kurmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

 

“Eksikilikleri erken görüp müdahalemizi yapacağız”

Eralp Şerifoğlu, çalışmaların sürdüğünü belirterek, hazırlık maçlarına gelecek haftadan itibaren başlayacaklarını dile getirdi. Şerifoğlu; “Gelecek hafta Gençler Birliği ve Göçmenköy ile hazırlık maçı yapacağız. Bu karşılaşmlar sonrasında 7 hazırlık maçı daha oynayacağız. Buradaki amacımız, denediğimiz oyuncuları görmek ve takımdaki eksiklikleri gözlemlemektir. Henüz daha erken ancak eksikliklerimizi erkenden görmek bizim için çok daha iyi olur, hemen tedbirimizi alırız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.