1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lig öncesi dev maç 
Lig öncesi dev maç 

Lig öncesi dev maç 

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası’nda yeni sezonun en güçlü şampiyonluk adayları Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği kozlarını paylaşacak

A+A-

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından uzun yıllardır organize edilen KTSYD Kupası’nda heyecan bu akşam oynanacak dev maçla yaşanacak. K-Pet Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü iki adayı konumundaki Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği takımları Lefkoşa’da sezon öncesi önemli bir prova yapacak.

Kenan ve Şenol yok

Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği yapılan son antrenmanlarının ardından maç saatini beklemeye başladı.  Yaptıkları transfer ve oluşturdukları iddialı kadroları ile tüm dikkatleri üzerine çeken her iki takım da kupayı kazanıp müzelerine götürmek amacıyla maça büyük önem veriyor. Bu akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak ve girişin ücretsiz olacağı karşılaşma öncesinde Doğan Türk Birliği’nde Kenan, Mağusa Türk Gücü’nde ise Şenol sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek.

Maç Eran’ın, Malek son kez

Karşılaşmanın hakemliğini Kerem Eran yaparken yardımcılıklarını ise İsmail Egeli ve Sertan Alkın yapacaklar. Öte yandan uzun yıllardır futbola hizmet veren ve efsane hakemler arasına adını yazdıran Mehmet Malek de KTSYD Kupası ile birlikte son kez düdük çalacak. Bu maçın başlama düdüğünü çalıp 10 dakika yönetecek olan Malek, ardından uzun yıllardır sürdürdüğü aktif hakemlik kariyerine nokta koyacak.

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur