1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Liderler konumlarını korudu
Liderler konumlarını korudu

Liderler konumlarını korudu

K-Pet Liglerine geçtiğimiz hafta oynanan 22’nci hafta karşılaşmaları ile devam edildi.

A+A-

Liglerde puan yarışının yanı sıra, Centilmenlig yarışında da heyecan devam ediyor. Takımların sarı kart, kırmızı kart ve benzeri cezalar üzerinden verilen puanlarla oluşan tabloda, Süper Lig’de Cihangir geçtiğimiz hafta 95 olan ceza puanını 85’e düşürerek liderliğini devam ettirdi.

Cihangir’in ardından Lapta ve G.Birliği takımları sıralamada bulunuyorlar. Birinci Lig’de lider Binatlı haftaya girilirken 76 olan ceza puanı 79’a yükselmesine rağmen liderliğini devam ettirdi. İkinci Lig haftalardır lider konumda bulunan Baf Ülkü Yurdu, 61 olan ceza puanını 51’e düşürerek liderlik koltuğunu korudu.

A2 liglerinde 22’nci hafta karşılaşmalarının ardından liglerde lider konumda bulunan Doğan Türk Birliği, Türk Ocağı ve Gaziköy liderliklerini devam ettirdiler. Süper Lig’de haftaya -4 puanla lider giren Doğan Türk Birliği, puanını -14’e düşürerek liderliğini daha da güçlendirdi. Birinci Lig lideri Türk Ocağı 23 olan puanı 29’a yükselmesine rağmen ilk sıradaki yerini korudu. İkinci Lig’de Gaziköy 7 olan puanı 13’e yükselmesine karşılık yerini kaptırmadı.

Bu haber toplam 995 defa okunmuştur