1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lider yarın başlıyor
 Lider yarın başlıyor

Lider yarın başlıyor

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını topladığı 37 puanla rekor bir noktada lider olarak tamamlayan Yenicami, ligin ikinci yarı hazırlıklarınıa yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.

A+A-

Necmi Belge
K-Pet Süper Lig’in ilk yarısını topladığı 37 puanla rekor bir noktada lider olarak tamamlayan Yenicami, ligin ikinci yarı hazırlıklarınıa yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Siyah beyazlılar Lefkoşa’da 9-13 Ocak tarihleri arasında kamp yapacak.
Konu ile ilgili olarak, YeniDüzen’e konuşan Yenicami Teknik Direktörü Turan Altay avantajlı oldukları Süper Lig şampiyonluğunun yanı sıra Pepsi Kıbrıs Kupası’na da talip olduklarını dile getirdi.

Altay “37 puan büyük bir başarı”
Ligin ilk yarısında istedikleri puanları elde ettiklerini ifade eden Altay, topladıkları 37 puanın büyük bir başarı olduğunu ileri sürdü. Bunu devam ettirmek gerektiğini dile getiren  Altay, ligin ilk yarısı itibarı ile takımından memnun olduğunu söyledi.
İkinci yarı hazırlıklarına, yarın başlayacaklarını açıklayan Altay, 9-13 Ocak tarihleri arasında Lefkoşa Merit Otel’de kamp yapacaklarını belirtti.

“Transfer yok. Ayrılmak isteyenlere kolaylık sağlanacak”
Altay transfer yapamayacaklarını ancak, ayrılmak isteyen futbolculara yardımcı olacaklarını ifade etti. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade Altay, ikinci yarıda puan farkını daha da açarak ikinci yıl üst üste şampiyon olmak istediklerini belirtti.
Altay, bu sezon K-Pet Süper Lig’in yanı sıra Pepsi Kıbrıs Kupası’na da talip olduklarını belirten  Altay, bu kupayı kaldırmak için önlerinde sadece üç maç olduğunu, bu üç maçı da kazanıp,  çifte kupalı olarak, sezonu kapatmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1044 defa okunmuştur