1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Levent Koleji unvanını korudu
Levent Koleji unvanını korudu

Levent Koleji unvanını korudu

Liseli Gençler Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda kızlarda Levent Koleji geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon oldu

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Liseli Gençler Salon Futbolu (Futsal) Şampiyonası’nda kızlarda üçüncülük ve final karşılaşmaları dün UKÜ Arena’da oynandı. Şampiyon Levent Koleji oldu.

Geçtiğimiz gün oynanan yarı final karşılaşmasında Kurtuluş Lisesi’ni penaltı atışları sonunda eleyerek finale yükselen Levent Koleji ile yarı finalde Yakın Doğu Koleji’ni mağlup eden Cumhuriyet Lisesi dün final karşılaşmasında mücadele ettiler. Karşılaşma sonunda gülen taraf 2-1’lik skorla Levent Koleji oldu. Geçtiğimiz yıl da şampiyon olan Levent Koleji bu sonuçla ikinci yılında da şampiyonluğu kimseye bırakmadı.

Final karşılaşması öncesinde Kurtuluş Lisesi ile Yakın Doğu Koleji üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Rakibini 5-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Kurtuluş Lisesi şampiyonayı üçüncü olarak tamamlarken Yakın Doğu Koleji dördüncü oldu.

Dostluk görüntüleri

Final karşılaşmasının tamamlanmasının ardından dostluk görüntüleri ön plana çıktı. Üçüncülük ve final karşılaşmalarında yer alan Yakın Doğu Koleji, Kurtuluş Lisesi, Cumhuriyet Lisesi ve Levent Koleji takımları birbirlerini tebrik ederek birlikte fotoğraf çektirdiler. Ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Bu haber toplam 1230 defa okunmuştur