1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. LEVENT – ÇAĞLAYAN FİNALİ
LEVENT – ÇAĞLAYAN FİNALİ

LEVENT – ÇAĞLAYAN FİNALİ

İlkokullu küçükler futbol şampiyonasında yarı final karşılaşmaları dün Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda oynandı.

A+A-

 

 

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları Koordinasyon Birimi tarafından organize edilen ilkokullu küçükler futbol şampiyonasında yarı final karşılaşmaları dün Lefkoşa Atatürk Stadyumu’nda oynandı.

 

Yarı final maçları

Günün ilk maçında Levent İlkokulu ile Şehit Tuncer İlkokulu karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen müsabakanın ardından rakibini 3-2’lik skorla mağlup eden Levent İlkokulu finale yüsekelen ilk takım oldu.

Bu karşılaşmanın ardından Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu ile Kurtuluş İlkokulu diğer yarı finalde karşılaştılar. Rakibini 2-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu diğer bir finalist oldu.

 

Günün programı

İlkokullu küçükler futbol şampiyonasında bugün üçüncülük ve final karşılaşmaları oynanacak. Atatürk Stadyumu’nda günün ilk maçında Şehit Tuncer İlkokulu ile Kurtuluş İlkokulu saat 10.00’da üçüncülük karşılaşmasına çıkacaklar. Bu karşılaşmanın ardından Levent İlkokulu ile Çağlayan Cumhuriyet İlkokulu saat 11.00’de başlayacak finalde şampiyon olabilmek için mücadele edecekler.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 945 defa okunmuştur