1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. LeMan Kültür, fark yaratmaya devam ediyor
LeMan Kültür, fark yaratmaya devam ediyor

LeMan Kültür, fark yaratmaya devam ediyor

Lefkoşa Dereboyu’nda hizmet veren Leman Kültür, Dereboyu’nda her yaşta müşterileri ile yiyecek-içecek dünyasının “En”leri arasına girdi.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işletmeleri dahilinde Lefkoşa Dereboyu’nda hizmet veren Leman Kültür, Dereboyu’nda her yaşta müşterileri ile yiyecek-içecek dünyasının “En”leri arasına girdi.

LeMan Dergisi’nin kendine has ruhunu lezzetli yemekler, renkli ve konforlu bir dekorasyon ve farklı sanatsal etkinliklerle misafirlerine sunan LeMan Kültür’ün Lefkoşa şubesi, farklı bakış açısı ve konseptiyle büyük ilgi görmeye devam ediyor.

LeMan dergisi çizerlerinin isimlendirdiği 110 çeşit yemek ve 185 çeşit içecekle, gastronomi dünyasında iddiasını konuşturan LeMan Kültür’ün menüsü de en az mekanları kadar renkli.

Deli Cevat’ın Şerbeti, Leman Muşmula, Bezgin Bekir’in Köftesi veya tatlı olarak Leman Nirvana, LeMan Kültür’de tadılabilecek özgün lezzetlerden sadece birkaçı.

Tüm Leman Kültür Merkezleri arasında en iyi bar seçilen Lefkoşa Leman Kültür’de  LMK’nın haftalık yayınlanan dergisi de ücretsiz olarak müşterilere sunuluyor. Buna ek olarak isteyen müşterilere LMK hediyelik eşyaları, LMK yayınları satılıyor.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur