Lefkoşa’yı yine ralli birleştirecek

Lefkoşa’yı yine ralli birleştirecek

Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, bu yıl 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

A+A-

Bu yıl 16-18 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı ve Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın üçüncü ayağı Kıbrıs Rallisi için hazırlıklar sürüyor. Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) Koordinatörlüğünde dördüncüsü yapılacak olan Kıbrıs Rallisi Lefkoşa özel seyirci etabının geçmiş yıllarda başarılı bulunması nedeni ile bu yıl iki kez geçilecek.

 

Bu yıl iki kez geçilecek

KKTOK Başkanı Tigin Kişmir’den aldığımız bilgiye göre, geçtiğimiz yıllarda başarılı bir şekilde hazırlanan ve aksaklık yaşamadan tamamlanan Lefkoşa SSS, bu sene iki kez geçilecek. Girne Kapısı’nda ise değişikliğe gidilecek ve heyecanı arttırmak için şikan yerine “donut” olarak bilinen rallicilerin saman balya etrafında bir tur atarak devam edeceği engel konulacağını açıkladı. Lefkoşa Özel Seyirci Etabı, 17 Haziran 2017 Cumartesi günü 11.30’da ve 16:30’da geçilecek. Gün içinde ise Lefkoşa Dereboyu’nda aktiviteler olacak.

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.