1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa’nın göbeğinde iğrenç taciz olayı!
Lefkoşa’nın göbeğinde iğrenç taciz olayı!

Lefkoşa’nın göbeğinde iğrenç taciz olayı!

Avukat Laden Asilzade ve 3 arkadaşı ile, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çocuk Hakları Filmi gösteriminden çıkıp, arabalarına binmeye çalıştığı esnada alkollü bir adamın, kız arkadaşlarından birini taciz etmeye başladığını söyledi.

A+A-

Lefkoşa’nın göbeğinde dün gece cinsel taciz olayı yaşandı. Avukat Laden Asilzade ve 3 arkadaşı ile, Atatürk Kültür Merkezi’nde Çocuk Hakları Filmi gösteriminden çıkıp, arabalarına binmeye çalıştığı esnada alkollü bir adamın, kız arkadaşlarından birini taciz etmeye başladığını söyledi. Kendisinin arabada inerek adamı etkisiz hale getirmeye çalıştığını aktaran Asilzade, yaşadıkları korkunç dakikaları sosyal medya hesabından paylaşarak duyurdu. Söz konusu olay polise intikal ederken, konu şahısın tutuklanarak mahkemeye çıkarıldığı öğrenildi.

“Arkadaşımı taciz ettiğine tanık oluyorum”

Laden Asilzade’nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:  

“Dün (önceki akşam) akşam yaşadıklarımızdan sonra KKTC'nin geldiği son durumu yazmak isterim... Vahim! Vahşet! Paylaşıp paylaşmamayı çok düşündüm ama bilmeniz de gerekiyor. Çünkü sizler de potansiyel mağdurlarsınız...
Çocuk Hakları Film Gösteriminden çıkıyoruz.  Saat 21.50. Yer AKM Lefkoşa... Herkes arabalarına dağılıyor ve son 4 kadın ayaküstü konuştuktan sonra arabalarımıza biniyoruz. Sonra arkadaşlarımızdan birisi bana bir şey söylemek için arabama doğru geri geliyor. Camı açıyorum ve arkasından beyaz saçlı, kısa boylu, şeytani mavi gözleri olan ve alkol kokusu burnumu delen bir adamın yanaştığını görüyorum. O kadar samimi yaklaşıyor ki akrabası sanıyorum… Herhalde seslenecek diye beklerken arkadaşıma cinsel saldırıda bulunup onu elleriyle taciz ettiğine tanık oluyorum. Çığlıklar içinde bağırışlar başlarken arabadan hemen inip adamın ellerini kollarını tutup etkisiz hale getirmeye çalıştım. Şok içinde başka bir arkadaşımız 155'i ararken diğeri de bana yardım etmeye çalışıyordu. Aklımdan tek geçirdiğim şey; “Burası neresi? Biz neredeyiz? Ve adamın yüzüne durmadan bağırdım "Sen kimsin? Burası neresi? Burası Dingonun ahırı mı? Kadınlar sokakta dolaşamayacak mı? Pis sapık.. Ahlaksız.." . Adam ise "bırakın beni gideyim..ben bir şey yapmadım.. Ablam kurbanın olayım... Bırak lan gideyim, bırakın lan siz kimsiniz şerefsizler" durmadan bağırdı. Üzerindeki içki ve sigara kokusundan ellerime sinen leş kokusu hala daha burnumda”

“Eğer polisler erken gelmeseydi halimiz haldi”

Laden Asilzade, olay esnasında çevreden geçen şahısların duyarsız kaldığına da isyan etti.

“Durun daha bitmedi.. Yoldan geçen iki adamdan yardım istedik, tutmak için. Her yerim tüm kollarım mos mor oldu..Yanımıza gelen 2 adam bir yandan sigara içiyor, bir yandan da tutmaya çalıştığımız adamın ne yaptığını öğrenmeye çalışıyordu.. Arkadaşımızı taciz etti dediğimizde ise "ne olacak canım? Bırakın gitsin adamı... Sözlü mü taciz etti elle mi? " ne fark eder dedik?! "ben olsam sizi taciz etmezdim bile" diyor.

Ardından arabalı 2 genç duruyor(muhtemelen gençliğin yüz karası) . Neredeyse adamı bırakmamız için adama yardım edecekken polis geliyor ve adamı derdest edip götürüyorlar. Eğer polisler erken gelmeseydi halimiz haldi. Diğer adamlar tarafından tacize uğramamız an meselesi idi. Çok kötü vaziyetteyiz. İğrenç bir duygu…

Yer: Lefkoşa’nın göbeği... Atatürk Kültür Merkezi..TC Büyükelçiliğinin arkası, Liselerin..okulların olduğu mahalle.”

“ Kollarım mos mor… Çırpınan bir sapığın eseri”

“Öğreniyorum, çalışma izni varmış... Beni memleketime gönderin diye bağırıyor polis karakolunda. İğrenç sesi yankılanıyor. Kollarım mos mor… Çırpınan bir sapığın eseri. Arkadaşımı tutuyorum ellerinden şikayetimizi yapıp ayrılıyoruz. Ne için mi toplanmıştık? Çocuklar tacize uğramasın... Çocuklar zarar görmesin diye neler yapılabilir diye...”

Bu haber toplam 8520 defa okunmuştur