1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Lefkoşalı kadınlar yaşlıları sevindirdi
Lefkoşalı kadınlar yaşlıları sevindirdi

Lefkoşalı kadınlar yaşlıları sevindirdi

Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü Lefkoşa İlçesi, Meserya köy örgütleri ile birlikte belirli bir yaşın üstündeki kadınlar için gezi düzenledi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Kadın Örgütü Lefkoşa İlçesi, Meserya köy örgütleri ile birlikte belirli bir yaşın üstündeki kadınlar için gezi düzenledi. Lefkoşalı yetmiş kadını Kaplıca Otel’de ağırlayan partililer, gün boyu yaşlılarımızla birlikte vakit geçirdi. Genel Başkan Tufan Erhürman’ın da katıldığı etkinlikte geziye katılan yaşlılarımız hatırlandıkları için çok mutlu olduklarını belirtti. Gün boyunca keyifli anlar yaşadıkları gözlemlenen etkinlikte yürümekte zorluk çeken yurttaşlar Değirmenlik Belediyesi’nin özel aracı ile taşındı. Belediyeye teşekkür eden katılımcılar bu tarz etkinlikler sayesinde eski dostları ile bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

HALİMOĞLU: ONLARIN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ

Kadın Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanı Nurten Halimoğlu, düzenledikleri etkinlikle yaşlı yurttaşları bir araya getirdiklerini ve katılan herkesin bundan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Onları sadece bir gün değil, her zaman hatırladıklarını ve onlar için özel etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Halimoğlu, eski arkadaşları, komşuları bir araya getirip anılarını tazelemekten, onlarla bir gün geçirmekten çok keyif aldıklarını, onların hakkını ne yapsalar ödeyemeyeceklerini belirtti.

 

 

 

Bu haber toplam 2147 defa okunmuştur
Etiketler : ,