1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa'da saldırı
Lefkoşa'da saldırı

Lefkoşa'da saldırı

Lefkoşa’da bugün öğle saatlerinde iki kardeşten biri bıçaklandı, diğeri de darp edildi.

A+A-

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da öğle saatlerinde yaşanan bıçaklama olayı görenleri dehşete düşürdü.

Okul çıkış saatinde öğrencilerin beklediği durağın hemen yanı başında yaşanan olay korkuttu.

Atatürk Caddesi üzerinde öğle saatlerinde yaşanan kavga olayında bıçaklar konuştu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, siyah bir arabayla Lefkoşa Türk Belediyesi önüne gelen bir grup ara sokakta Erkan ve Burhan Bayandursun kardeşlerle kavgaya tutuştu.

Kavga sonucu, isminin H.M., olduğu iddia edilen kişi Erkan Bayandursun’u vücudunun bir çok yerinden bıçaklarken , isimlerini tespit edilemeyen grupta bulunan üç kişi ise Burhan Bayandursun’u ciddi şekilde darp ettikten sonra başına odunla vurarak yaraladı.

Olay yerinden kaçtılar

Yaşanan kavganın ardından saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan iki kardeş olay yerine çağrılan 112 Acil Servis’le Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yol polis tarafından kapatıldı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne yakın bir yerde meydana gelen olayın hemen ardından, polis ekipleri olay yerine geldi.

Kavganın yaşandığı kapanırken, olay yeri inceleme ekipleri ve adli şubede görevli polisler görgü tanıklarından ifade temin etti.

Bölgede bulunan iş yerlerine ait kamera görüntüleri emare olarak alınırken, olay yeri inceleme ekibi bölgede geniş çaplı inceleme yaptı.

Polis, bölgeden çok sayıda emare topladı.

Birden fazla tutuklu var

Bölgedeki kamera ve Lefkoşa Türk Belediye binası kamera görüntülerinden yola çıkan polis, kısa sürede olaya karıştığı iddia edilen bir den fazla kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Olayla bağlantılı zanlıların, yarın tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılmaları bekleniyor. 

 

b1-052.jpg

b2-046.jpg

 

Harmancı: “Kamera görüntüleri polise verildi”

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, öğle saatlerinde kurumun yakınlarında yaşanan kavga ve bıçaklama olayına ilişkin kamera görüntülerinin polise verildiğini belirtti.

Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okul çıkış saatine yakın gerçekleşen olayın her geçen gün artan şiddet vakalarına ilişkin kapsamlı politika ihtiyacını ortaya koyduğunu da kaydetti.

Harmancı’nın açıklaması şöyle: Öğlen saatlerinde LTB yakınlarında meydana gelen kavga ve bıçaklama olayına ilişkin olaya karışan araç plakaları ve LTB kamera görüntüleri polise verilmiştir.

Okul çıkış saatine yakın gerçekleşen olay bir kez daha bizlere ülkede var olan ve her geçen gün artan şiddet vakalarına ilişkin kapsamlı politika ihtiyacını ortaya koymaktadır.

 

Bu haber toplam 6366 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler