1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa’da kavga: 12 kişi daha aranıyor
Lefkoşa’da kavga: 12 kişi daha aranıyor

Lefkoşa’da kavga: 12 kişi daha aranıyor

İki öğrenci grubu arasında çıkan kavgada bıçaklar çekildi, üç öğrenci tutuklandı, 12 kişi daha aranıyor.

A+A-

Fehime ALASYA

Lefkoşa’daki bir üniversitenin kampus alanı içerisinde 20’li yaşlardaki iki öğrenci grubu arasında ahşap sopalar ile başlayan kavgada bıçaklar çekildi. Hafif şekilde yaralanana üç kişinin tutuklandığı kavgada 12 kişinin daha arandığı belirtildi.

Dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlılar aleyhinde soruşturma maksatlı 3 gün polis nezaretinde tutukluluğuna emir verildi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla’nın huzurunda görüşülen davada, iddia Makamında Başsavcılık adına davada Savcı İlhan Damdelen mahkemede hazır bulundu. Savcı Damdelen, Polis Memuru Hamza Tarman’ı tanık olarak dinletti.

Aranan emareler ve kamera kayıtları olduğuna değinen Tarman, tahkikatın salimen yürütülmesi için 3 gün tutukluluk talep etti.

 

Zanlıların ‘olayla ilgimiz yok’ savunması

Mahkemede sırayla söz alan zanlılar, M.B.Ö, M.C.A. ve V.K, olayla bir ilgilerinin olmadığını ifade etti. Zanlı V.K’nin sağlık sorunları olduğunu iddia etmesine karşın, Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların hastanede muayene edilmesi için emir verdi.

 

3 gün tutukluluk

Halen aranan birçok şahıs ve emareler olduğuna vurgu yapan Yargıç Hazal Hacımulla, zanlıların 3 gün süreyle polis nezaretinde tutukluluğuna emir verdi.

Bu haber toplam 2601 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler