1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa'da iki ölüm...
Lefkoşada iki ölüm...

Lefkoşa'da iki ölüm...

52 yaşındaki Hasan Hüseyin Bullici dün sabah evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti

A+A-

Polis Basın Subaylığı tarafından rutin olarak yayınlanan günlük basın bülteninde bugün iki ayrı ölüm olayı da yer aldı.

Buna göre, 52 yaşındaki Hasan Hüseyin Bullici dün sabah evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti ve otopsiyle kalp krizinden öldüğü belirlendi.

Bültene göre, diğer ölüm olayı ise bu sabah 05.00-06.00 civarında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji bölümünde meydana geldi.

Burada tedavi gören 78 yaşındaki Georghi Calachev, kaldığı odada ölü bulundu.

Bu olayla ilgili açıklama yapan YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, 27 Ekim’de göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Kalachev’in koroner arter ve karotis arter hastalığı teşhisiyle tedavi altına alındığını belirtti.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“03.11.2014 tarihinde hasta ameliyata alınarak öncellikle karotis bypass cerrahisi yapılmıştır. İkinci aşamada ise koroner bypass cerrahisi planlanmıştır. 05.11.2014 tarihinde sabah 05:30 sularında, refakatçi olarak yanında kalan oğluna uykusunun geldiğini ve dinlenmek istediğini söyleyerek yanında kalmasına gerek olmadığını dile getirmiş ve oğlunu eve göndermiştir. Aynı şekilde hemşireye de  uyuyacağını ve odada kalmamasını söylemiştir.  Sabah 06:00 da yapılan hemşire vizitinde hastamız, oda banyosunda yere yığılmış vaziyette bulunmuştur.

Hemşirenin incelemesinde hastanın büyük damar yoluna bağlı kateteri kestiğini ve buna bağlı olarak  boynunun sağ bölgesinde de kanaması olduğunu tespit etmiştir. Yapılan kalp masajına rağmen, hastanın hayatını kaybettiği bildirilmiştir. Hastane olarak herhangi bir eksik veya kusurumuzun olmadığı bu talihsiz olaydan dolayı son derece üzgünüz.

Ailenin acısını paylaşıyor, kendilerine başsağlığı diliyoruz.”

 

(tak)

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur