1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefkoşa’da dev organizasyon
Lefkoşa’da dev organizasyon

Lefkoşa’da dev organizasyon

Daha önce birçok uluslararası ve yerel organizasyona ev sahipliği yapan Beach Volley Arena’da bir dev organizasyon daha gerçekleşiyor. TVF PRO 2014 Etapları içerisinde yer alan 2.Zafer Kupası 19-21 Ağustos tarihleri arasında Lefkoşa’da yapılıyor.

A+A-

TVF ile KKTC Voleybol Federasyonu’nun işbirliğinde 2.Zafer Kupası heyecanı 19 Ağustos’ta başlıyor
 

KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilecek olan 2. Zafer Kupası Etabı Lefkoşa Beach Volley Arena’da düzenlenecek. Geçen yıl ilk kez düzenlenen organizasyon tüm kesimler tarafından büyük takdir almıştı.

Geçen yıl sporcu ve hakemler başarıyla görev aldı
2. Zafer Kupası Etabına Türkiye  ve diğer ülkelerden gelecek sporcular yanında Kıbrıslı Türk sporcular da bu şampiyona içerisinde yer alacak. Organizasyonda Türkiye hakemleri yanında ülkemiz hakemlerinden 10 kişilik bir ekip de görev yapacak.Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri de bu süreç içerisinde ülkemizde olacak. Geçen yıl düzenlenen organizasyonda gerek sporcular gerekse hakemler çok iyi bir performans ortaya koymuştu.

Üç gün boyunca devam edecek
2. Zafer Kupası  teknik toplantısı 18 Ağustos Pazartesi akşamı saat 19.00 da yapılacak. Şampiyona 19 Ağustos Salı akşamı başlayacak. Salı ,Çarşamba eleme müsabakaları oynandıktan sonra Perşembe günü şampiyonanın yarı final ,üçüncülük ve final karşılaşmaları oynancak.

Bu haber toplam 1164 defa okunmuştur