1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu”nda geri sayım
“Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu”nda  geri sayım

“Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu”nda geri sayım

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda düzenlediği “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” maratonuna sayılı günler kaldı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda düzenlediği “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor” maratonuna sayılı günler kaldı. Geliri SOS Çoccukköyü yararına kullanılacak, yılın sportif anlamda en önemli sosyal sorumluluk projesi olarak nitelendirilen ve 3 farklı kategoride (4 – 8 ve 21 km) koşulacak maratona kayıtlar artarak devam ediyor.turkcell, 
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)’nin düzenlediği ve geliri her yıl toplumsal bir ihtiyacı karşılamak için kullanılan maratonun geliri bu yıl SOS Çocukköyü’ndeki çocukların eğitim ve sosyal aktivitelere ulaşımı için gerekli olan aracın alımı için kullanılacak.

Maden: “Tüm halkımızın ele ele vermesi çok önemli…”
Kuzey Kıbrıs Turkcell yöneticileri ve çalışanları da Genel Müdürlük binasında maraton için kayıtlarını yaptırdı. Kayıt esnasında açıklamada bulunan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden sporun ve toplumsal sosyal sorumluluğun birlikte yaşanacağı böylesi etkinliğe paydaş olmaktan tüm Turkcell ailesi olarak heyecan duyduklarını söyledi.

Maden, hem bilinçlendirici ve sportif, hem de yardım amaçlı her yıl gerçekleşen maratonun, sağlıklı yaşam için düzenlenen bir etkinlik olmasının yanında insanların bir araya gelmesi ve el birliği ile bir toplumsal ihtiyaca katkı sağlamaları amacını da taşıdığını belirtti. Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesinin de kaydını yaptırdığını ve bu anlamı güçlü etkinlikte yerini alacağını söyleyen Maden tüm halkı destek olmaya davet etti.

Kayıtlar devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu” kayıtları 9 Ekim tarihinde başladı. LTB önünden başlayıp, yine aynı yerde tamamlanacak ve 4 km halk koşusu, 8 km ve 21 km olmak üzere 3 kategoride yapılacak maraton kayıtlarının bu yıl da 08:00-17:30 saatleri arasında LTB binası önünde kurulan kayıt noktasından yapıldığı belirtildi. 8 ve 21 km. kategorileri için kayıtların 20 Ekim Cuma günü saat 17:30’a kadar devam edeceği 4 km. için ise maraton günü saat 10.00’a kadar katılımcıların kayıt yapabileceği, kayıt ücretinin ise 20 TL olduğu belirtildi.

Katılamayan kişiler SMS atabilir

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’na katılamayacak vatandaşların kısa mesaj (SMS) ile SOS Çocukköyü için katkıda bulunabileceği belirtildi. Açıklamada yardım etmek isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell kullanıcılarının MARATON yazarak 1958’e SMS göndermelerinin yeterli olduğu söylendi. Her mesajın 20 TL olduğu belirtilen açıklamada elde edilecek gelirin tamamının SOS Çocukköyü’ne bağışlanacağı da vurgulandı.

 

Bu haber toplam 2827 defa okunmuştur
Etiketler : ,