1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Lefkoşa Suriçi'nde KORKUNÇ OLAY!
Lefkoşa Suriçi'nde  KORKUNÇ OLAY!

Lefkoşa Suriçi'nde KORKUNÇ OLAY!

Lefkoşa Surlariçi bölgesinde ‘kendilerine laf attıkları’ iddiasıyla 6 kişi, Orhan Kürşad, Emrah İbrahimoğluları ve Derviş Bora Savarona’ya saldırarak, ciddi şekilde darp etti. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı, 3 kişi halen aranıyor

A+A-

Lefkoşa’da önceki akşam akıllara durgunluk veren, korkutucu bir olay yaşandı.
Surlariçi bölgesinde ‘kendilerine laf attıkları’ iddiasıyla 6 kişi, Orhan Kürşad, Emrah İbrahimoğluları ve Derviş Bora Savarona’ya saldırarak, ciddi şekilde darp etti.

Olay sonrasında Eski Cumhurbaşkanlarından Rauf Raif Denktaş’ın torunu, Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Rauf Kürşad’ın da kardeşi olan Orhan Kürşad’ın yüzüne votka şişesiyle vuran zanlılar, kırık şişe parçasıyla Derviş Bora Savarona’ya saldırdı,  parmağının kesilmesine neden oldu.
Emrah İbrahimoğluları’nın çenesinde ve yanağında ise darbeye bağlı olarak şişlik meydana geldi.

ŞİŞEYLE SALDIRDILAR… Olay sonrasında Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Rauf Kürşad’ın da kardeşi olan Orhan Kürşad’ın yüzüne votka şişesiyle vuran zanlılar, kırık şişe parçasıyla Derviş Bora Savarona’ya saldırdı,  parmağının kesilmesine neden oldu. Emrah İbrahimoğluları’nın çenesinde ve yanağında ise darbeye bağlı olarak şişlik meydana geldi.

3 kişi tutuklandı, 3 kişi aranıyor!

Yaşananların ardından isimlerinin baş harfleri H.Ç, M.A ve A.K olan 3 şahıs  tutuklandı.
Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne önceki gün çıkarılan her 3 zanlı aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.
Polis, olaya karışan diğer 3 kişiyi her yerde arıyor.

YANAK VE BURUNDA KESİKLER, GÖZDE KILCAL DAMAR PATLAMASI!... Yaşananlar nedeniyle büyük üzüntü içerisinde olan Orhan Kürşad’ın babası, spor yazarı Songuç Kürşad ise YENİDÜZEN’e konuştu, oğlunun yanağına 6 dikiş atıldığını, burnunda da kesik meydana geldiğini, darbeye bağlı olarak sol gözündeki kılcal damarın patladığını aktardı.

Kürşad’ın yanağında 6 dikiş, burnunda kesik var, sol gözündeki kılcal damar patladı!

Olay sonrasında Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Orhan Kürşad’ın yüzüne votka şişesi vurulması nedeniyle yanağına 6 dikiş atıldığı öğrenildi.
YENİDÜZEN’e konuşan Orhan Kürşad’ın babası, spor yazarı Songuç Kürşad, büyük üzüntü içerisinde olduklarını belirtti.
Kürşad, oğlunun yanağı dışında burnuna da kesik nedeniyle dikiş atıldığını, darbeye bağlı olarak sol gözündeki kılcal damarın patladığını ve şişlik meydana geldiğini aktardı.

Psikolojik travma…

Oğlunun şu anda evde dinlendiğini, psikolojik travma yaşadığını söyleyen Kürşad, olayda yaralanan Savarona ve İbrahimoğluları ile ilgili de bilgi verdi.
Kürşad, Derviş Bora Savarona’ya kırık şişe parçasıyla saldırdıklarını bu nedenle de parmağının kesildiğini kaydederek, Emrah İbrahimoğluları’nın çenesinde ve yanağında ise darbeye bağlı olarak şişlik meydana geldiğini belirtti.

“Yapılan saldırının cezasız kalmayacağına olan güvenim içimizi rahatlatmakta…”

Saldırıya uğrayan Kürşad, olay sonrasında sosyal medya hesabından şunları paylaştı: Önemli olanın bizlere yapılan saldırının bir bölgeye, kitleye veya zümreye indirgemeden, bir gün hepimizin başına gelebiliri düşünerek, konuyla ilgili bilimsel ve eğitimsel girişimler başlatarak bölgeyi kurtarmakla çözüm üretmek olduğunu düşünüyorum. Yapılan saldırının hiç bir şekilde cezasız kalmayacağına olan güvenim içimizi rahatlatmakta. Bir insanın yüzüne şişeyle vurarak öldürmek için hasar vermek kabul edilebilir ve hiç bir kesim için anlaşılabilir bir şey olduğunu sanmıyorum. Yüzümün çeşitli yerlerinde dikişler, hepimizin çeşitli bölgelerinde morluklar ve şişlikler dışında çok şükür daha ciddi bir şeyimiz yok. Şükrediyoruz ki daha kötü bir haberle siz sevenlerimizin karşısına çıkmadık. Şimdi daha iyiyiz, arayan soran tüm dostlardan Allah razı olsun… Şu anda dünden daha iyi yarından daha kötüyüz.

 

 

Bu haber toplam 11951 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler