1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. LEFKOŞA KOŞUYOR
LEFKOŞA KOŞUYOR

LEFKOŞA KOŞUYOR

Lefkoşa Türk Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde,“Lefkoşa Maratonu” pazar günü gerçekleştiriliyor. Maratondan elde edilen tüm gelir, Lefkoşa Hayvan Barınağı’nın tadilatında kullanılacak.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda “Lefkoşa Maratonu” gerçekleştiriliyor.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, pazar günü yapılacak maratondan elde edilen tüm gelir, Lefkoşa Hayvan Barınağı’nın tadilatında kullanılacak.LTB önünden başlayacak olan maratonda, 21 km’nin başlama saati 09:00, 4 km’nin 09:15 ve 8 km’nin de 09:30 olduğu belirtildi.

Ana sponsor ve yan sponsorların yanı sıra, Yakın Doğu Üniversitesi’nin de gönüllü öğrencileriyle katkı koyacağı maraton 4, 8, 21 kilometre olmak üzere 3 kategoride gerçekleşecek. Halk yürüyüşü olarak da nitelendirilen 4 km katagorisine katılmak isteyenler için başvurular, maraton öncesine kadar kabul edilecek.

Yarışmacılar katılım belgelerini maraton sonunda, LTB önünde kurulacak stanttan alabilecek.

Güzergahı LTB web sayfasında yayımlanan maratonda, yarışma günü tüm yarışmacılara su ve muz dağıtılacak.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, 4 km kategorisinin aynı zamanda halk yürüyüşü niteliği taşıdığını, herkese açık olduğunu söyledi ve tüm halkı Lefkoşa Maratonu’na davet etti.(tak)

Bu haber toplam 1458 defa okunmuştur