1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lefkoşa-Girne anayolunda kaza
Lefkoşa-Girne anayolunda kaza

Lefkoşa-Girne anayolunda kaza

Lefkoşa Girne anayolunda az önce meydana gelen kazada iki araç çarpıştı, kazada 49 yaşındaki Mustafa Geylan yaralandı.

A+A-

Lefkoşa Girne anayolunda az önce meydana gelen kazada bir van ve salon araç çarpıştı.

Bu sabah Lefkoşa - Girne Anayolu 8-9 km'leri arasında meydana gelem trafik kazasında 49 yaşındaki Mustafa Geylan, yaralandı.
Kaza nedeniyle trafikte aksamalar oldu. Yolun Girne’den Lefkoşa’ya doğru olan güzergâhında trafik akışı, tek şeritten sağlanıyor.

Kaza, 49 yaşındaki Mustafa Geylan, yönetimindeki NE 071 plakalı araç ile Girne istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, o esnada, arızalandığı için yolun solunda banket içerisinde park halinde bulunan Mahir Kılıç sorumluluğundaki HJ 847 plakalı aracın arka kısmına çarpmasıyla meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle her iki araç yolun soluna savrularak durabildi.

Kaza sonucu NE 071 plakalı araç sürücüsü Mustafa Geylan, yaralanarak Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Geylan’ın yapılan tedavisinin ardından müşahede altına aldığı öğrenildi.  

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada kazanın detaylarına yer verilirken, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Polis Basın Subaylığı:
“Lefkoşa - Girne Anayolu 8-9 km'leri arasında, Mustafa Geylan (E-49), yönetimindeki NE 071 plakalı araç ile Girne istikametinden Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada o esnada, arızalandığı için yolun solunda banket içerisinde park halinde bulunan Mahir Kılıç sorumluluğundaki HJ 847 plakalı aracın arka kısmına çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle her iki araç yolun soluna savrulmuştur. Kaza sonucu yaralanan NE 071 plakalı araç sürücüsü Mustafa Geylan, kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”

Bu haber toplam 3781 defa okunmuştur
Etiketler :