1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği
Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği

Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği

Sporda her geçen yıl biraz daha büyüyen bir dernek

A+A-

Burhan Gürkan

2014 yılında kurulan Lefkoşa Gençlik ve Spor Derneği (LEGEND), darts branşında başlattığı serüvenini bu yıl bilardoya taşıdı. İki branşta da başarılı bir sezon geçiren LEGEND, ilerleyen yıllarda branş sayısını arttırarak büyümeyi hedefliyor. Dernek başkanı Serdar İmamoğlu, avcılık ve atıcılık branşının yanı sıra güreş ve masa tenisini bünyelerine dahil etmek istediklerini belirtti.

DARTSTA DÖRDÜNCÜ, BİLARDODA GRUBUNDA LİDER

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu tarafından düzenlenen Süper Lig’de 2016 – 2017 sezonunu 4’üncü sırada tamamlama başarısı gösteren dernek, ilk kez mücadele ettiği bilardoda da başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Doğu ve batı olmak üzere iki grupta oynanan bilardo liginde LEGEND geride bıraktığımız haftada tamamlanan karşılaşmalar sonunda batı grubunu lider tamamlamayı başardı. LEGEND son dört takım ile vereceği final mücadelesi sonrasında güzel giden ilk sezonunu başarı ile taçlandırmak istiyor.

İMAMOĞLU: “İLK KEZ BİLARDODA MÜCADELE EDİYORUZ”

Dernek başkanı Serdar İmamoğlu, 2016 – 2017 sezonunda dartsta Süper Lig’i 4’üncü olarak tamamladıklarını belirterek, “Hedefimiz ilk 3 içerisinde olmaktı ama 1 puanla 4’üncü olduk. Ona rağmen mutluyuz” dedi. 2014 yılında kurulan derneğin bu sezon ilk kez bilardoda mücadele ettiğini söyleyen İmamoğlu, “8 sporcu ile mücadele ettiğimiz bilardoda batı grubunu lider tamamladık. Sponsor olarak bizlere Nethouse ve Doğuş Adres Restaurant destek veriyor. Takım kaptanlığımızı ise Fırat Leylek üstleniyor” şeklinde konuştu.

“BRANŞ SAYISINI ARTTIRMAYI AMAÇLIYORUZ”

Bilardodaki ilk yıllarında hedefledikleri noktanın ise üzerinde olduklarını belirten dernek başkanı Serdar İmamoğlu, “Hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almaktı. Hedeflediğimiz noktanın üzerindeyiz. Bu memnuniyet vericidir” ifadelerini kullandı. İmamoğlu ilerleyen yıllarda ise branş sayısını arttırmayı hedeflediklerini kaydetti.

2018 yılında avcılık ve atıcılık branşında mücadele edeceklerini söyleyen İmamoğlu, güreş ve masa tenisi branşlarının düşüncelerinde olduğunu, bir veya her iki branşı da hayata geçirmeyi planladıklarını dile getirdi. “Toplam 5 branş kurmak istiyoruz” diyen İmamoğlu, “Özellikle masa tenisi hayata geçerse onu genç sporculardan oluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 3305 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 318 Sayısı

Adres Kıbrıs 318 Sayısı