1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. 'Lefkoşa Gençlik Günleri' sürüyor
Lefkoşa Gençlik Günleri sürüyor

'Lefkoşa Gençlik Günleri' sürüyor

Halk Sanatları Vakfı (Has-Der) Gençlik Kulübü’nün ‘Dünya Gençlik Günü’ kapsamında düzenlediği 8. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinlikleri sürüyor.

A+A-

Halk Sanatları Vakfı (Has-Der) Gençlik Kulübü’nün ‘Dünya Gençlik Günü’ kapsamında düzenlediği 8. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinlikleri sürüyor.

Has-Der’den yapılan açıklamaya göre, etkinlikler kapsamında 24 Ağustos Pazar  günü saat 18.00’de Levent Koleji’nde, “Gızlar Sahaya Çıkarsa” halı saha futbol turnuvası gerçekleşek.

26 Ağustos Salı günü saat 18:00’de Lefkoşa Surlariçi Selimiye Meydanı’nda ‘Velesbitnan Surlariçi Turu’ yapılacak.

27 Ağustos Çarşamba saat 20:00’de Selimiye Meydanı’nda “Sınırsız Kıbrıs” sloganı altında ‘Kıbrıs ve Barış gecesi’ yer alacak. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği’ nin katkılarıyla iki toplumlu gerçekleşecek etkinliğe Kıbrıslı Türk ve Rum siyasiler Mehmet Ali Talat, Mustafa Akıncı ve Elini Mavrou’nun katılıp, çözüm ve barışı vurgulayan konuşmalar yapması bekleniyor. Gecede, halkdansları ve modern dans göstrerileri, Lefkoşa Türk Belediye Orkestrası müzik dinletisi, Yıltan Taşcı ve Adamos Konseri ve Lirik Şiir grubunun dinletisi yer alacak.

LEfkoşa Gençlik Günü etkinlikleri çerçevesinde son olarak müzik grupları 28-29 Ağustos tarihlerinde  konser verecek. 28 Ağustos’ta Selimiye Meydanı’nda Nafiz Dölek ve Sinan Güzen; 29 Ağustos’ta ise HASDER Kaymaklı Lokali’nde Senkop, Grup MAT, High Gravity, Bombe, Görkem Önem ve Grubu sahne alacak.(tak)

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur