1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Lefke’yle anlaşmadım”
“Lefke’yle anlaşmadım”

“Lefke’yle anlaşmadım”

Son gol kralı Kasım Tağman, kulübü Lefke ile anlaşmadığını belirtti

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Geçtiğimiz sezon Lefke ile gol krallığı ünvanını kazanan, şimdilerde Yükselme Ligi ekiplerinden İncirli’nin başarısı için ter döken Kasım Tağman geleceği hakkında YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Tağman kulübü Lefke ile henüz anlaşma sağlamadığını, iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılacağını belirtti.

Tağman: “Henüz anlaşmadık”
Geçtiğimiz sezon Lefke forması ile kaydettiği 28 golle gol kralı olan Kasım Tağman YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada, Lefke başkanı Mehmet Akaçalı ile görüştüğünü ancak henüz anlaşma sağlamadıklarını belirtti. Tağman, Akaçalı’nın kendisini takımda tutmak istediklerini ilettiğini, kendisinin de iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılmak istediğini söylediğini dile getirdi.

“Ciddi teklifleri değerlendireceğim”
Lefke ile henüz herhangi bir anlaşma sağlamadıklarını belirten Kasım Tağman, herhangi ciddi bir teklif almadığını belirtti. Ciddi bir teklif gelmesi halinde değerlendireceğini söyleyen genç golcü, Lefke ile yaptığı görüşmede herhangi bir maddi konu konuşmadıklarını dile getirdi. Tağman, Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından da teklif gelmesi halinde değerlendireceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1510 defa okunmuştur