Lefke’ye sakatlardan iyi haber

Lefke’ye sakatlardan iyi haber

Sakat oyuncuları oynayabilecek seviyeye gelen Lefke’de Teknik Direktörü Haldun Oktay, Cihangir maçının önemine vurgu yaptı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’de sakatlığı bulunan oyuncuların düzelmesi sevinç yarattı.

Ligin ilk haftasında sakatlanarak Y.Boğaziçi maçında oyundan çıkmak zorunda kalan Semih Ünaldı, geçtiğimiz hafta oynanan Yenicami maçı öncesi ısınma esnasında kendini denemiş, ancak hissettiği ağrılar nedeni ile maçta görev yapamamıştı. Toparlanan Semih’in yanı sıra Yalova maçında sakatlanan Yakup Esmeraslan’ın da durumunun iyi olduğu öğrenildi. Semihle beraber Yakup’un Cihangir maçında görev alabilecek olması memnuniyet yaratırken, önceki gün LAÜ ile oynanan hazırlık maçında bu sezon henüz oynamayan Arif Solkanat ve antrenman ile maç eksiği bulunan Kasım Tağman’ın da bu maçta görev yapması sonrası menekşe beyazlılarda alternatifler çoğalmış oldu.

 

Oktay: “Kazanmaktan başka şansımızın olmadığı bir maç”

Pazar günü 16 Ağustos Stadı’nda oynanacak olan Cihangir maçı öncesi hazırlıklarına Pazar günü başlayan ve 5 antrenman yapmayı planlayan Lefke’de Teknik Direktör Haldun Oktay, sakat isimlerin düzelmesinin takıma moral getirdiğini belirtti. “Kazanmaktan başka şansımızın olmadığı bir maç” olarak Cihangir maçını nitelendiren Oktay, ligde hangi takımın hangi takımı yeneceğinin belli olmadığını belirterek, bunun sebebinin amatör olan ülke futbolunda futbolcuların kendilerine iyi bakmalarının maç günü performansına etki etmesi olarak açıkladı. Oktay, toplamda 5 çalışma ile Cihangir’e hazırlanacaklarını ve Cumartesi günü yapacakları ter idmanı ile hazırlıkları noktalayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.