1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’den resmi merhaba
Lefke’den resmi merhaba

Lefke’den resmi merhaba

Bir süre önce yaptığı antrenmanlarla yeni sezon hazırlıklarına başlayan Lefke, dün gerçekleştirdiği sezon açılışı ile 2017 – 2018 sezonuna merhaba dedi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig'in batı ekiplerinden Lefke, daha önce yaptığı çalışmalarla açtığı 2017-18 sezonu dünkü antrenmanda resmileştirdi. Menekşe beyazlıların teknik patronu Haldun Oktay, bu sezon başarılı bir takım olmak istediklerini söyledi.

 

Oktay: "Hedefimiz hem içerde, hem de dışarda güzel futbol oynamak"

Lefke teknik direktörü Haldun Oktay, YENİDÜZEN'e yaptığı açıklamada hem içerde, hem de dışarda güzel futbol oynayarak en büyük hedeflerinin taraftarlarını maça getirtmek olduğunu söyledi. Sıralamada ilk 5'i hedeflediklerinin altını çizen Oktay, bu başarının taraftar desteğiyle olabileceğinin vurgusunu yaptı. Deneyimli teknik adam, Lefke camiasının son yıllarda başarıya aç olduğunu belirterek, başarıyı yakalamak için çok çalışacaklarını ifade etti.

 

"İç transferde işler yolunda"

Geçtiğimiz yıl kiralık olarak başka takımlarda oynayan oyuncuları yeniden takıma çağırdıklarını aktaran Haldun Oktay, iç transferde hemen her futbolcuyla anlaştıklarını, şu anda anlaşamadıkları oyuncuları ise ikna etmek için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Oktay, Aziz'in 2 yıl aradan sonra takımla birlikte çalıştığını kaydederek, Aykut'un da bugünkü idmanda yer alacağının bilgisini verdi.

 

"Transferde çalışmalar yürütüroruz"

Orta saha, kaleci ve savunmaya oyuncu takviyesi istediklerini aktaran teknik direktör Oktay, bu takviyeleri yerli oyuncularla yapacaklarını dile getirdi. Haldun Oktay, 3 başarılı yabancı oyuncu da takıma katma hedefinde olduklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur
Etiketler : ,