1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’den eksik açılış
Lefke’den eksik açılış

Lefke’den eksik açılış

K-Pet Süper Lig temsilcilerinden ve son Kıbrıs Kupası şampiyonu Lefke, 2014-2015 sezonunu dün akşamüzeri resmen açtı. Sezon açılışı kadrodaki eksikler sebebiyle sönük geçti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke 2014-15 sezonunu dün akşamüzeri gerçekleştirdiği çalışma ile resmen açtı. Sezon açılışı kadrodaki eksikler sebebiyle sönük geçti. Geçtiğimiz sezon Pepsi Kıbrıs Kupası’nı kazanan ve ligi 3’üncü sırada tamamlayan Lefke bu sezonu sıkıntılarla açtı. Oyuncuların büyük bölümü ilk idmana katılamazken teknik direktör Toygar Davulcu bu durumun geçici bir süre olduğunu ifade etti.
Davulcu “İlerleyen günlerde bu eksiklikleri tamamlayacağız”

Teknik Direktör Toygar Davulcu, iki yabancılarının henüz takıma katılamadığı, bunun dışında eksik futbolcularının çok fazla olduğunu söyledi. Başarılı teknik adam, transferin şu anda gündemde olmadığını fakat olursa orta saha mevkisine bir yerli transfer olabileceğini söyledi. Toygar Davulcu, istedikleri sezon açılışını yapamadıklarını ancak ilerleyen günlerde bu sıkıntıları aşıp, eksiklikleri gidereceklerini söyledi.
Öner “Sherman ve Smart’ın durumları sevindirici”

Lefke yöneticisi Dr. Erkut Öner, Lefke Kulübü’nün hiçbir zaman görkemli bir açılış yapmadığını, sıkıntının bugün için olduğunu, ilerleyen günlerde bu sorunun çözülebileceğini söyledi. Öner, Sherman ve Smart’ın durumlarında sona gelindiğini ve ilerideki günlerde onlarında takıma katılacağı bilgisini verdi. Erkut Öner, transfer konusunda ise,  “ Toygar hocanın istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1387 defa okunmuştur