“Lefke’deki akıbetim belli değil”

“Lefke’deki akıbetim belli değil”

Golcü oyuncu Kasım Tağman, düşüncelerini YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in güçlü takımlarından Lefke’nin ve ülkemiz milli takımının golcü oyuncu Kasım Tağman, geçtiğimiz gün sosyal medyada Lefke yönetimine serzenişlerde bulunurken, bu kez YENİDÜZEN’e açıklamalar yaptı. Kasım Tağman, öncelikle kendisinin şu an Lefke’nin lisanslı oyuncusu olduğunu ve Mağusa’da asker olarak vatani görevini yapmakta olduğunu belirtti. Kasım Tağman; “Bir ay önce kulübün yeni başkanı ve yönetimi belli oldu. Beni bu güne kadar ne arayan var, ne de soran” dedi. Kulüp yönetimi tarafından açıklanan 500 Bin TL’lik bonservisin çok mantıksız olduğunun altını çizen Kasım Tağman; “Belli ki beni satmayı düşünmüyorlar ve böyle uçuk bir rakam ortaya koydular. Geçtiğimiz sezon ayda 2 Bin TL para aldım, peki şimdi Lefke’de kaldığım zaman bana kaç para verecekler merak ediyorum” dedi. 500 Bin TL’nin karşılığı en az 100 Bin TL olması gerektiğini savunan golcü oyuncu, “başkan ve yönetimi mantıklı olmaya çağırıyorum” dedi.

 

Tağman: “Lefke’de miladımın dolduğuna inanıyorum”

Golcü oyuncu Kasım Tağman, 17 yaşından bu yana bu kulübe hizmet verdiğini, acıları ve sevinçleri hep birlikte yaşadıklarını aktararak, Lefke’de miladının dolduğunu ifade etti. Kasım Tağman; “Ben bugün Kasım Tağman olduysam Lefke sayesinde olduğumu asla unutmam. 2008-2009 sezonu sonunda Denizli’den, Lefke’ye transfer olduğumda 17 yaşımda ya vardım ya yoktum. Tam sekiz yıldır Lefke forması giyiyorum ve burada çok güzel günler yaşadım.  Takım olarak çok kötü günler de yaşadık. Küme de düştük, kupada kaldırdık. Hepsini Lefke forması altında başardık. Bu dakikadan sonra Lefke’de miladımın dolduğuna inanıyorum. Eğer kulübümden dargın ve üzgün olarak ayrılmamı istemiyorlarsa bir an önce başkan veya yönetimden yetkili kişiler benimle temasa geçerler. Ben bunları hak etmedim” dedi.

 

“Lefke yönetimi benim forum tutmamla ilgili çalışma yapmalı”

Kasım Tağman, kendisinin şuan Mağusa’da askerlik görevini yapmakta olduğunu, takımların yavaş yavaş sezon hazırlıklarına başladıklarını, ancak kendisi ile ilgili olarak kulübünkendisi için hiçbirşey yapmadığının altını çizdi. Kasım Tağman; “Ben Lefke’nin oyuncusuyum ve beni satmıyorlarsa ne yapacaklar onu söylemeleri gerek. Belirlenen bu rakamlarla beni kimse transfer etmez. O zaman demek ki Lefke’de kalacağım. Lefke başkan ve yönetimi de benim forum tutmam için çalışmalar yapmalıdır.  Örneğin GAÜ Çetinkaya oyuncusu Serhan Önet de takımından ayrılmak istiyor, buna rağmen kendi takımı ile idmanlara çıkıyor” dedi. En erken bir zamanda başkan veya konu ile yetkilendirilmiş bir yöneticinin kendisini aramasını belirten golcü oyuncu, durumunun artık bir netlik kazanmasının zamanı geldiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.