Lefke’de sessizlik hakim

Lefke’de sessizlik hakim

Süper Lig'in güçlü takımlarından Lefke’de, yeni sezonla ilgili sessizlik devam ederken, transferin başladığı bu günlerde takımla ilgili belirsizlik de devam ediyor.

A+A-

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kalmasına rağmen Süper Lig’in batı bölgesi takımlarından Lefke’de sessizlik hakimiyetini koruyor. Bir yanda kendine hedef koyan takımlar yeni sezonda çalışacağı teknik ekibini belirleyip transfer işleri ile uğraşırken, Lefke’de gerek teknik adam belirsizliği, gerek takımın yeni sezonla ilgili son durumunun henüz netlik kazanmaması ‘Lefke’de neler oluyor’ sorusunu gündeme getirdi. Lefke Kulüp Başkanı Dr. Salih Gökeren ise yaptığı açıklamada “tüm soruların cevabını Cuma günü herkes öğrenecek” dedi.

 

Gökeren: “Futbolcularla görüşmedik ancak sorun çıkacağını zannetmem”

Lefke Kulüp başkanı Dr. Salih Gökeren yaptığı açıklamada, “Eski başkan ve yönetim kurulu üyemiz Dr. Erkut Öner ile kulübün geleceği ile ilgili görüşmeler yaptıklarını ancak bunları daha net konuşmamız için Cuma gününe kadar beklemek zorunda olduklarını” söyledi. Gökeren, “Kulüpte lisanslı bulunan futbolcularla görüşmediklerini, Cuma gününden sonra görüşeceklerini, ancak bir sorun çıkacağını da zannetmediğini” söyledi.  Teknik adam konusunda da yine Dr. Öner ile birlikte hareket ettiklerini belirten başkan Gökeren, “Ancak her şeyin netlik kazanması için biraz daha bekleyeceğiz”

 

Futbolcular beklemede

Geçtiğimiz sezon ilk on biri bile sahaya sürerken futbolcu bulmakta zorlanan Lefke takımında yeni sezonun başlamasına sayılı günler kalmasına rağmen teknik heyetinde belli olmaması, kulüpte bonservisli olarak bulunan bazı futbolcular “beklemekten başka yapacak bir durumumuz yok” dedi. Birçok takımın futbolcuları program çerçevesinde salonda çalışmaya başladığını, 10 gün içinde de sahaya ineceklerini belirten futbolcular, kendi durumlarının ne olacağının belirsiz olduğunu belirttiler. Şuan için geçtiğimiz sezondan sadece 7-8 futbolcu kaldıklarını ve bir hafta içinde takımla ilgili belirsizlik giderilmediği takdirde Lefke’yi çok kötü günlerin beklendiğini de altı çizildi.     

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.