1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de şanssızlıklar sürüyor
Lefke’de şanssızlıklar sürüyor

Lefke’de şanssızlıklar sürüyor

Lefke, 8’inci haftada oynayacağı Mağusa Türk Gücü maçına sıkıntılı hazırlanıyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de ilk 3 haftayı galibiyetle kapadıktan sonra yaşanan sakatlıklar, cezalar, saha kapama cezası ile birlikte inişli çıkışlı bir grafik çizen Lefke, 8’inci haftada oynayacağı Mağusa Türk Gücü maçına sıkıntılı hazırlanıyor. Son olarak Y.Boğaziçi’ne tek golle yenilen menekşe beyazlılarda 6 futbolcu Mağusa deplasmanında forma giyemeyecek.
Sakatlıkları sebebiyle Y.Boğaziçi maçında oynayamayan Cedric Fein, Aykut Esmeraslan, Rahmi Çelik ve raporu bulunan Kemal Solkanat’ın yanı sıra dört sarı kart cezalısı olan Aziz ve Ali Özbahar, Mağusa Türk Gücü maçında oynayamayacak. Lefke bu maçta A2 takım takviyeli olarak sahaya çıkacak.

Davulcu: “11 kurmakta zorlanıyoruz”
Yaşananlar ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Toygar Davulcu, sezon başından beri şanssızlıklar yaşadıklarını buna bağlı olarak dar olan kadrolarının her hafta eksikler verdiğini söyledi. Davulcu “İkinci haftadan itibaren sıkıntılarla devam etmeye çalışıyoruz. Son geldiğimiz noktada ilk 11 kurmakta zorlanıyoruz” diye konuştu. Geçtiğimiz yıl yine aynı kadrolarının olduğunu ancak bu kadar cezalı veya sakat vermediklerini kaydeden Davulcu “Birkaç hafta içerisinde geri dönüşlerle ideal 11’imize kavuşacağımızı ve iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum” dedi.

“Cedric oynamak istiyor”
Cedric’in köprücük kemiğinin çıktığını ve zarda yırtılma olduğunu, buna rağmen oynamak istediğini söyleyen Davulcu, kendileri için önceliğin sporcu sağlığı olduğunu vurguladı. Bugün ve Cuma günü yapılacak kontrollerde en ufak bir risk varsa Cedric’i oynatmayacağını söyleyen Davulcu, Mağusa Türk Gücü maçına A2 takımdan 2 oyuncunun ilk 11’de oynayacağını dile getirdi.

“En büyük üzüntüm taraftar”
Sözlerinin sonunda taraftarlara da değinen Toygar Davulcu, en büyük üzüntüsünün tribünlerden çekilecek taraftarlar olduğunu söyledi. Doğan Türk Birliği gibi birkaç kulübün çok güzel taraftar kitlesi oluşturduğunu ancak şampiyonluk yarışından kopmaları halinde tribünlerdeki taraftarlarda azalma olacağanı belirten Davulcu, “Ligin erken bitmesi halinde taraftar tribünlerden çekilecek. En büyük üzüntüm bu” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur