1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de Esmerarslan krizi!
Lefke’de Esmerarslan krizi!

Lefke’de Esmerarslan krizi!

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’de Ersen Esmerarslan krizi yaşanıyor.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’de Ersen Esmerarslan krizi yaşanıyor.
Menekşe-beyazlılarda geçen sezon yaşadığı sakatlık ve vatani görevi nedeni ile takımdan uzak kalan Ersen Esmerarslan, teknik direktör Toygar Davulcu ile yaşadığı anlaşmazlık nedeni ile yönetim tarafından kadro dışı bırakılarak kendisine kulüp bulunması istendi.
Sezon başında takıma katılan ancak teknik direktör Toygar Davulcu ile takım kaptanlığı konusunda tartıştıktan sonra antrenmanlara çıkmayan Ersen Esmerarslan, yönetimin araya girmesi ile yeniden idmanlara inmeye başlamıştı.
Ancak, Toygar Davulcu’nun takım kaptanını kendisinin belirleyeceğini söylemesi ve hazırlık maçlarında da gerekli şansı bulamadığı gerekçesi ile yeniden çalışmalara katılmamaya başlayan Ersen konusunda dün akşam toplanan Lefke Kulübü Yönetim Kurulu, bu oyuncuyu kadro dışı bırakarak, kendisine kulüp bulmasını talep etti.

“Ersen yoksa ben de yokum”

Ersen’in kardeşi olan Lefke’nin başarılı futbolculardan Aykut Esmerarslan’ın yönetimin aldığı bu karar sonrası çevresine “Ersen yoksa bende yokum” dediği öğrenildi. Ersen ve Aykut dışında takımda yer alan bir diğer kardeş futbolcu Yakup’un ise tavrının takımdaki mücadelesi sürdürmekten yana olduğu bilgisi edinildi.
Lige iddialı bir şekilde hazırlanan Lefke’de patlak veren bu krizin nasıl çözümleneceği merak konusu.

Bu haber toplam 1457 defa okunmuştur