1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke’de Davulcu belirsizliği
Lefke’de Davulcu belirsizliği

Lefke’de Davulcu belirsizliği

Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu’nun görevine devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Salı günü yeni sezon hazırlıklarına başlama planları yapan Lefke Türk Spor Kulübü’nde teknik direktör Toygar Davulcu ile devam edilip edilmeyeceği belirsizliğini koruyor. Daha önce deneyimli teknik adam ile varılan anlaşmada değişiklikler yapılması yönündeki girişimler, son kupa şampiyonunda belirsizliğe yol açtı.
Geçtiğimiz sezon yıllar sonra Kıbrıs Kupası’nı müzesine götüren, aynı zamanda Süper Lig’i 3’üncü sırada tamamlayan Lefke’de Toygar Davulcu ile kupa finali sonrası oturulup yeni sezon için anlaşma sağlanmıştı. Yeni sezon için alınacak oyuculardan kadronun durumuna kadar her türlü konu konuşulup anlaşılmıştı. Daha sonra başkan Yıltaç Mükellef’in görevinden istifa etmesi, camianın desteği ile geçtiğimiz günlerde yeniden başkanlık görevine devam etmesi süreci işlerin yeniden yoluna konulduğunu gösteriyordu.

Pazartesi belli olacak
Ancak kupa galibiyeti sonrası varılan anlaşma şartlarında değişikliğe gidilmek istenmesi sonrası Davulcu ile Lefke’nin yol ayrımına gidebileceği öğrenildi. Özellikle Salı günü sezonu açma planları yapan Lefke’ye Davulcu’nun şartlarını ilettiğini, yönetimin Pazartesi yapılacak toplantıda konuyu değerlendireceği öğrenildi. Toplantıdan çıkacak karara göre Lefke ile teknik direktör Toygar Davulcu’nun yollarına devam edip etmeyeceği netlik kazanacak.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur