1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke, Y. Erenköy’ü de geçti: 3-2
Lefke, Y. Erenköy’ü de geçti: 3-2

Lefke, Y. Erenköy’ü de geçti: 3-2

Lefke Türk Spor Kulübü Vakıflar Spor Kulübü’nden sonra Yeni Erenköy Belediyesi Spor Kulübü’nü de devirdi

A+A-

 

 

Salon: LAÜ Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor
Hakemler: Zafer Cahit( Başhakem), Savaş Hiçsönmez(Yardımcı hakem), Fikriye Kuzu (Yazı hakemi), Neriman Kuzu (skor hakemi)
Lefke Türk Spor Kulübü: Aydın Özdinç, Zozan Ilgaz, Yeter Akkoyun, Hatice Özkan, Gülseren Akkoyun, Nergis Köse, Gamze Akkoyun, Mine Akgün
Yeni Erenköy Belediyesi: Seda Güneş, Sedef Selçuk, Melisa İlkhan, Eda İlkhan, Sevim Yeşilırmak, Ayşe Özer, Asena Güler, Ayşe Meda, Tuğçe Konat.
Setler: 25-18, 20-25, 25-18, 12-25 ve 15-11

Lefke Türk Spor Kulübü bu yıl ilk kez katıldığı voleybol liginde son iki haftayı galibiyetle tamamlayarak dikkatleri üzerine çekti. Lefke Türk Spor Kulübü geçtiğimiz hafta LAÜ Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda yaptığı karşılaşmada baştan sona üstün bir performans sergileyerek Vakıflar Spor’u 3-0’lık skorla yenmeyi başarmıştı.
Lefke’nin bu seferki rakibi büyük kadınlar liginin güçlü ekibi Yeni Erenköy Belediyesi idi. LAÜ Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Lefke son derece etkili başladı ve ilk teknik molaya dört sayı farkla girdi. Lefke aynı başarısını ikinci teknik molaya da taşıdı. Ve ilk seti 25-18 önde tamamladı.
Maçın ikinci seti son derece çekişmeli geçti. Bu sette de Lefke ilk teknik molaya önde girdi. Erenköy moladan sonra daha dirençli bir mücadele sergileyerek ikinci teknik molaya bir sayı farkla önde girdi ve ikinci seti 25-20 kazandı.
Üçüncü sete Lefke Türk Spor Kulübü yine etkili başladı ve tüm teknik molalara önde girdi. Seti de rahat bir şekilde 25-18 kazandı.
Erenköy kendisi için son derece önem taşıyan dördüncü sette çok üstün bir performans çıkartarak 25-12’lik skorla maçı tie-break setine taşıdı.
Maçın son seti kıran kırana geçti. Bu sette rakibine oranla daha az hata yapan Lefke Türk Spor Kulübü iki buçuk saat süren müsabakanın sonunda gülen taraf oldu.

Bu haber toplam 3448 defa okunmuştur