1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke unvanı korumak peşinde
Lefke unvanı korumak peşinde

Lefke unvanı korumak peşinde

Sezona iki maçta iki galibiyetle başlayan ve 11 gol atma başarısı gösteren Lefke, bu hafta konuk olacağı Cihangir deplasmanından da üç puanla dönerek liderliği devam ettirmenin hesaplarını yapıyor

A+A-

K-PET Süper Lig’de sezona iyi bir başlangıç yapan geçtiğimiz yılın Kıbrıs Kupası Şampiyonu Lefke’de teknik direktörü Toygar Davulcu, lige iyi başladıklarını, ancak sakatlıklardan doğan kayıpların kendilerini sıkıntıya soktuğunu söyledi.

Kadro sıkıntısı yaşadıklarını belirten Davulcu, Rahmi ve Aykut’un yokluğunu hissedeceklerini belirtirken, “Ümit ederim bu iki futbolcunun yerine oynatacağımız oyuncular iyi performans gösterir” dedi.

Cihangir’in bir sezon aradan sonra kendi sahasında oynayacağını da sözlerine ekleyen Davulcu, rakibin hedef olarak bu karşılaşmayı seçtiğini ve zor bir maçın kendilerini beklediğini belirtti.

Davulcu, “Cihangir zaten güçlübir ekip. Bu ekibe karşı deplasmanda ve eksik kadroyla oynamak bizim için büyük dezavantaj. Ancak herşeye rağmen Cihangir’e galip gelmek için gideceğiz” dedi.

Başarılı teknik adam, liderliği devam ettirmek ve şampiyonluk yarışının içinde olmak istediklerini söyleyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur