1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LEFKE TRANSFERE HIZ VERECEK
LEFKE TRANSFERE HIZ VERECEK

LEFKE TRANSFERE HIZ VERECEK

ÇAĞRI VE TÜRKKAN LİSTEDE... Süper Lig ekiplerinden Lefke, ayrılmak isteyen futbolcuların yerine aynı kalibrede isimleri kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına başladı. Menekşe beyazlıların Küçük Kaymaklı’nın yeni sezonda düşünmediği Türkkan Delideni

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Küçük Kaymaklı’nın yeni sezonda kadrosunda düşünmediği futbolcular listesinde yer alan Çağrı Kıral ve Türkkan Delideniz ile Lefke Türk Spor Kulübü’nün ilgilendiği öğrenildi.
Yeni sezon öncesi başkanlığa Mehmet Akaçalı’yı seçen, takımın başına da deneyimli teknik adam Bülent Aytaç’ı getiren Lefke’de takımdan ayrılmak isteyen futbolcuların yerlerine aynı kalibrede isimler aranmaya başladı. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan Süper Lig’in batı bölgesi ekiplerinden Lefke, Küçük Kaymaklı’dan Çağrı Kıral ve Türkkan Delideniz’i gündemine aldı.

Beş ismin eksilme ihtimali
Bülent Aytaç’ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından iç transferde futbolcularla görüşmeler gerçekleştiren Lefke, bazı futbolcularla yeni sezon için anlaşma sağlayamadı. Kaleci Mehmet Özeralp’ın ayrılmak istemesi, Arif Öztürk’ün serbest transfer hakkını kullanarak Baf Ülkü Yurdu’na gitmesinin ardından geçtiğimiz yılın gol kralı Kasım Tağman da Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Gebzespor ile anlaşmaya varmıştı. Salih Say ve Ali Özbahar’ın da ayrılmak istemelerini belirtmeleri ile birlikte geçtiğimiz yılki temel kadroda yer alan 5 ismin takımdan eksilecek olması sonrası Lefke transfer çalışmalarına hız verdi.

Salih Say, Türkkan ve Çağrı
Küçük Kaymaklı’nın geçtiğimiz ay kadrosunda düşünmediği oyuncularla ilgilenmeye başlayan Lefke, kaleci mevkisi için Türkkan Delideniz’i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Deneyimli file bekçisinin de Lefke’ye gitmeye sıcak bakmasının ardından Çağrı Kıral için de nabız yoklayan menekşe beyazlılar bu oyuncu için de olumlu sinyal aldı. Salih Say’ı isteyen Süper Lig ekiplerinin arasında Küçük Kaymaklı’nın da oluşu ile birlikte, bu oyunculara karşılık bir formül üretmeye başlayan Lefke, Türkkan ve Çağrı için resmi girişimlerini bayramın ardından yapması bekleniyor.

Bu haber toplam 2790 defa okunmuştur