Lefke sorun istemiyor

Lefke sorun istemiyor

Yeni sezona Teknik Direktör İltaç Karayel ile hazırlanan Lefke, hedefini sezon içerisinde yaşayabileceği maddi ve manevi gelişmelere göre belirleyecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık bir buçuk aydır Teknik Direktör İltaç Karayel ile devam eden Lefke, hazırlık maçlarına ağırlık verdi. Ligin başlama tarihine kadar arka arkaya oynayacakları hazırlık maçları ile lige tam hazır bir şekilde girmeyi planlayan Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Lig içerisinde yaşayabileceğimiz veya yaşayamayacağımız sorunlara göre hedefimizi ortaya koyacağız” dedi. İltaç Karayel yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta hazırlık kampını Türk Ocağı ile yaptığımız maçla tamamladık. Şimdi 20 Eylül’de başlayacak olan lig maratonuna kadar yapacağımız dört hazırlık maçı ile lige taktiksel anlamda hazır bir şekilde girebileceğimizi düşünmekteyim” dedi.

Karayel: “Lefke’nin tek rakibi sadece Lefke’dir”

Yeni sezon hazırlıklarına kendi sahası olan 16 Ağustos Stadı’nda devam eden Lefke’de teknik direktör İltaç Karayel, Lefke’nin tek rakibinin Lefke olduğunun altını çizerken “Yaptıkları takviyeler ve çalışmalar neticesinde iyi bir takım oluşturduklarını, maddi ve manevi sorunları çözdükleri takdirde ligde çok iyi yerlere gelebileceklerini” söyledi. Henüz daha kulüp yönetiminin, Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ile oturup sponsorluk anlaşmasını hayata geçirmediklerini belirten teknik direktör Karayel, “Anlaşmanın hafta içerisinde veya önümüzdeki hafta başı imzalanacağına ve geçmiş yıllarda olduğu gibi LAÜ’nün verdiği güçle daha güçlü bir Lefke’yi futbol severlerin izleyebileceğini” söyledi.

“Yerli transferi kapattık, ancak yabancı arayışımız devam ediyor”  

Geçtiğimiz sezon takımda forma giyen Çağrı Kıral, Burak Koçar ve Zihni Temelci’nin takımdan ayrıldıklarını belirten Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Ancak transfer dönemi içerisinde takıma yaptığımız yerli oyuncular ve daha önceden Lefke’yi tanıyan bilen iki yabancı oyuncumuz olan Candy ile Allen’i takımda tutmakla çok iyi iş yaptığımızı gördük” dedi. Yerli oyuncu transferini kapattıklarının altını çizen Karayel, “Üçüncü yabancı oyuncu olarak forvet arayışlarının devam ettiğini, ligin başlayacağı tarihe kadar yapılacak olan hazırlık maçlarında mutlaka iyi bir oyuncu bulacaklarını” söyledi.         

Bu haber toplam 1880 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.