Lefke sıkı çalışıyor

Lefke sıkı çalışıyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke Türk Spor Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

A+A-

İç transferde tüm oyuncular ile anlaşarak kadroda tutan Lefke, yabancı oyuncu konusunda da titiz davranıyor. Yerli kaleci ve stoper transferi düşünen menekşe beyazlılarda genç isimlerin de bu yıl genç yeteneklere de şans tanınması planlanıor.

 

Oktay: “Bu yıl bizim için geçiş yılı”

Lefke Teknik Direktörü Haldun Oktay YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada takımın çalışmalarından memnun olduğunu söyledi. İlk hazırlık dönemini çok iyi geçirdiklerini belirten Oktay, “Bundan sonraki dönemde kadroyu şekillendireceğiz. Bu sene kesinlikle bütün sporseverler Lefke’nin genç yeteneklerini de görme fırsatı bulacaklar” ifadelerini kullandı. “Bu yıl bizim için geçiş yılıdır” diyen Oktay, “Bu süreçte takıma kaliteli yabancıları katmayı planlıyoruz. Nokta transfer olacak yabancıların takımdaki oyuncularla uyum sağlaması yılı olacak” şeklinde konuştu.

 

“Lefke’nin her zaman hedefi vardır”

Lefke’nin her zaman hedefi olan bir takım olduğunu, bundan taviz vermediklerini kaydeden Teknik Direktör Haldun Oktay, “Lefke’de her zaman hedef vardır. Bu yıl ligi bitirebileceğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz. Aynı zamanda şampiyonluk yarışında belirleyici takım olmak veya orada olmak amacındayız. İzleyenlerin keyif alacağı bir takım yaratmak için sıkı çalışıyoruz. Kıbrıs Kupası’nı kazanma hedefimiz de her yıl olduğu gibi bu yıl da vardır” şeklinde konuştu.

 

Sakatlığı olan isimler lige yetiştirilmeye çalışılıyor

16 Ağustos tarihinde kamp planladıklarını ancak kadronun henüz şekillenmemesinden dolayı kampı ertelemek zorunda kaldıklarını belirten Oktay, bu açığı hafta içi ve hafta sonu yaptıkları çalışmalarla gidermeye çalıştıklarını söyledi. Çalışmaların keyifli gittiğini belirten Oktay, “Herşey yolunda gidiyor. Sakatlıkları olan ve geçtiğimiz yılın tamamlanmasına kısa süre kala ameliyat olan Rahmi Çelik, Arif Solkanat ve genç futbolcu Ali Avcı’yı sezona yetiştireceğiz. Bileğinden ameliyat olan Rahmi iyileşme sürecini hızlı atlattı, takımla maçlara çıkıyor. Arif Solkanat’ın doktorundan aldığımız bilgi onun ilk haftaya yetişebileceği yönünde. Ali Avcı da ligin 4 veya 5’inci haftasına hazır olacak” ifadelerini kullandı.

 

“Antrenman sahamızın olması önemli bir avantaj”

Kendi antrenman sahalarının olmasının önemli bir avantaj olduğunu belirten Oktay, “Antrenman sahamızın durumu gayet iyi. Bu diğer takımlara göre önemli bir avantaj. Yoğun şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarımızın yanında sahada hazırlık maçlarımızı da oynuyoruz. Bu önemli” ifadelerini kullandı. Yabancı konusunda Ruslan Taliev ve Tity Desire’nin şu ana kadar olumlu izlenim bıraktığını belirten Oktay, son kararı vermek için aceleci olmadıklarını söyledi. Oktay yerli transferde ise kaleci ve stoper oyuncusunu kadroya katmak istediklerini sözlerine ekledi.

 

Bugün G.Birliği ile anı maçında karşılaşacaklar

Öte yandan Lefke, bugün Süper Lig’in bir diğer ekibi Gençler Birliği ile anı maçında karşı karşıya gelecek. Bu yıl ilk kez merhume Meral Özdenkçi anısına düzenlenecek olan anı karşılaşması saat 17.45’te Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda yer alacak.

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.