1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Lefke maçı çıkış maçımız olacak”
“Lefke maçı çıkış maçımız olacak”

“Lefke maçı çıkış maçımız olacak”

Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Ali Oraloğlu, Lefke karşılaşması ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Necmi Belge

K-Pet Süper Ligi’nin sekizinci haftasına girilirken lige iyi başlayan ancak, son iki haftada üst üste aldığı kötü sonuçlar ile zor duruma düşen Lefke ile Mağusa Cambulat Stadı’nda karşılaşacak olan Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Ali Oraloğlu, Lefke karşılaşması ile ilgili olarak YENİDÜZEN’e konuştu. 
Oraloğlu, Lefke maçını çıkış maçı olarak gördüklerini açıkladı. Bugüne kada toplamaları gereken puanları toplayamadıklarını belirten Oraloğlu, sezon başında hedefledikleri puanların gerisinde olduklarını söyledi.

Oraloğlu: “Puanları telafi etmek istiyoruz”
Lig sıralamasında sekiz puanla dokuzuncu sırada olduklarını anımsatan Oraloğlu, bundan sonraki hedeflerinin, kaybettikleri puanları telafi etmek olduğunu ifade etti.
Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Lefke maçına böyle bir maç olarak baktıklarını dile getiren Oraloğlu bu maçı kazanmak istediklerini belirtti. Lefke’nin çok zor bir rakip olduğunu, son iki maçını kaybetmelerinin onları hırslandırdığını ifade eden Oraloğlu, Mağusa’ya kazanmak için geleceklerini bilincinde olduklarının altını çizdi.
Antremanlara devam ettiklerini ve haftayı dört idman ile tamamlayacaklarını belirten Oraloğlu, bu maç öncesinde Lefke’nin CD’lerini izleyip, zayıf taraflarını tespit ederek,  maç içerisinde onları kullanmaya çalışacaklarını söyledi.

Edwin dışında eksik yok
Yabancı, forvetleri Edwin dışında cezalı ve sakat futbolcusu olmadığını açıklayan Oraloğlu, Lefke maçında futbolcularına güvendiğini ifade etti.
Son iki sezondur çalıştırdığı Mağusa Türk Gücü’nü eski görkemli günlerine taşımak istediklerini belirten Oraloğlu, yeni başkan ve yönetim kurulu ile birlikte Mağusa Türk Gücü’nü lig sonunda layık olduğu yere taşıyacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur