1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke Kıbrıslı Rum deneyecek
Lefke Kıbrıslı Rum deneyecek

Lefke Kıbrıslı Rum deneyecek

Lefke Teknik Direktör Bülent Aytaç, bir aydan bu yana yaptıkları çalışmanın meyvelerini almaya başladıklarını dile getirirken, bugün Hamitköy ile yapılacak olan hazırlık maçında stoper mevkiinde Kıbrıslı Rum futbolcu deneyeceklerini belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Bir ayı aşkın bir süreden beri çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Lefke’de futbolcuların ortaya koyduğu istek ve arzu karşısında teknik heyetin ve yönetimin yüzü gülerken sezona umutla bakmalarını sağladı.

25-26 kişilik futbolcu grubu ile çalışmalarını sürdüren Lefke’de yönetim transfer defterini kapatırken, Teknik Direktör Bülent Aytaç’ın isteği üzerine stoper arayışları sürüyor.

Bu bağlamda Lefke bugün saat 17:30’da Hamitköy Stadı’nda, Hamitköy ile yapacağı hazırlık maçında Kıbrıslı Rum savunma oyuncusu deneyeceği öğrenildi.

Rum futbolcunun da beğenilmesi durumunda yönetimin bu futbolcu ile anlaşıp transferi tamamen kapatacağı ve takımı sezona hazırlamak için çalışmalara hız verecekleri öğrenildi.

Hazırlık maçları
Batı bölgesinin Süper Lig temsilcisi Lefke’de Teknik Direktör Bülent Aytaç çalışmalarında dört haftayı geride bıraktıklarını ve işlerin yolunda gittiğini, yönetimin de hemen hemen elinden gelen tüm olanaklarını kendilerine ve takıma sağladıklarını belirtti.

Aytaç, bugünden itibaren hazırlık maçlarına hız vereceklerinin altını çizerken, bugün Hamitköy ile Hamitköy Stadı’nda, Cumartesi günü Küçük Kaymaklı ile Atilla Topaloğlu Stadı’nda ve 1 Eylül Salı günü Yıltan Tağman, 5 Eylül Cumartesi’de Osman Solkanat adına anı maçlarını kendi statlarında oynayacaklarını söyledi.

Çatalköy’de kamp
6 – 11 Eylül tarihleri arasında Çatalköy’de bulunan Malpas Hotel’de beş günlük kamp yapacaklarını açıklayan Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, bölgedeki sahaları kullanarak günde çift idman yapacaklarını dile getirdi.
Aytaç, kamp dönüşü olan 11 Eylül Cuma günü de Türk Ocağı ile hazırlık maçında karşı karşıya geleceklerini belirti.

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur