Lefke başarıya KİLİTLENDİ

Lefke başarıya KİLİTLENDİ

K-Pet Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke’de çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in bu sezonki iddialı ekiplerinden biri olan Lefke’de çalışmalar son sürat devam ediyor. Menekşe beyazlı ekipte teknik direktör Haldun Oktay, YENİDÜZEN’in sorularını yanıtladı. Deneyimli teknik adam, çalışmaların yoğun geçtiğini, şampiyonluk hesabı yapabilmenin ise herkesin uyum içerisinde olması gerektiğinin altını çizdi. Oktay, Çalışmaların çok yoğun geçtiğini de belirtti.

 

Oktay: “Zirve hesabı yapabilmek için uyum içinde çalışmamız gerekiyor”

Lefke teknik direktörü Haldun Oktay, çalışmaların devam ettiğine işaret ederek, başarı hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Oktay; “Şu anda nerdeyse bütün takımlar kampta. Bizim çalışmalarımız Lefke’de devam ediyor. Çeşitli nedenlerden dolayı önceden planlanmış yurt dışı kampını çok istememize rağmen gerçekleştiremedik. Bu açığı kapatmak için hazırlık devresi çalışma programında değişiklik yapmak zorunda kaldık. Kendi tesislerimizde sabah ve akşam çalışarak bu açığı kapatmayı hedefliyoruz. Saha içi performans kadar saha dışındaki performans da çok önemlidir. Şampiyonluk veya zirve hesabı yapmak için yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcuların uyum içinde olması gerektiğine inanıyorum. Şu ana kadar hedeflediğimiz noktaya yavaş yavaş geliyoruz. Herkes, üzerine düşen görevi yerine getirmeye çalışıyor. Bu yolda da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

 

“Kasım ilk haftalara yetişmeyebilir”

Geçtiğimiz sezonun sonundan bu yana golcü oyuncu Kasım Tağman’ın yaşadığı sorunların giderilmediğini aktaran deneyimli teknik adam, oyuncudan verim almak için bir an önce sorununun çözüme kavuşturulması herkesin yoğun çaba harcadığını ifade etti. Teknik direktör Oktay; “Kasım'ın sorunu hala daha çözülemedi. Bu yüzden takımla birlikte çalışamıyor. Sezonun başlamasına artık az bir zaman kaldı. Askerliği bir an önce Lefke’ye alınmalıdır. Bu konuda herkes yoğun çaba harcıyor. Bir an önce oyuncuyu takıma kazandırmak istiyoruz. Tek sıkıntımız, Kasım ilk haftalara yetişmeyebilir. ” dedi.

 

“Gerekenleri en iyi şekilde yapıp, lige başlayacağız”

Haldun Oktay; ”Transfere son noktayı koymak üzereyiz. Yönetime acil ihtiyacımız olan 2 noktaya transfer istedim. Eğer bu transferler gerçekleşirse son derece rahat bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Ayrıca bu transferlerden sonra farklı hesaplar da yapabilecek pozisyona gelebiliriz. Haftanın 7 günü hiç durmadan çalışıyoruz. Her geçen gün üstüne koyarak çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Ligin başlamamsına kadar her alanda gerekenleri yapıp en iyi şekilde lige başlamak istiyoruz.  Cedric ve Allen’in takıma katılması ve antrenmanlarda son derece istekli çalışması herkesi sevindiriyor.  Takımdaki arkadaşlık ta son derece iyi durumda, herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor” şeklinde konuştu.

 

“Ruslan’ın performansı çok iyi…”

Yabancı konusuna da değinen Haldun Oktay, şu anda Cedric, Allen ve Ruslan’ın çalışmalara devam ettiği bilgisini verdi. Allen ve Cedric’in zaten kendi oyuncuları olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, denenen Abhazyalı oyuncu Ruslan’ın da şu ana kadar gösterdiği performansın çok iyi olduğunu söyledi. Oktay, bir aksilik yaşanmaması halinde mevcut yabancı oyuncuların şu andaki isimler olacağını sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 1715 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.