1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke ‘arı’ gibi çalışıyor
 Lefke ‘arı’ gibi çalışıyor

Lefke ‘arı’ gibi çalışıyor

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke, çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Mor beyazlı ekibin teknik direktörü Bülent Aytaç son gelişmelerle ilgili YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in güçlü ekibi Lefke çalışmalarına son sürat devam ediyor. Teknik direktör Bülent Aytaç son gelişmeleri YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Bülent Aytaç, takımdaki havanın ilk güne oranla daha iyi olduğunu, yapılan transferlerle takımdan bu yıl çok şey beklendiğini dile getirdi. Aytaç, giden futbolcularla takımın omurgasının bozulduğunu ancak, yapılacak olan takviyelerle bu omurganın tekrardan oluşacağını belirtti.

“Transferlerimiz devam edecek”

Son günlerde yapılan transferlere değinen Aytaç, Zekai ve Burak’ın kaliteli futbolcular olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, yabancı oyuncuları Cedric’in dün akşamüzeri adaya geldiğini belirtti. Transferlerinin devam edeceğini kaydeden Bülent Aytaç, Ön libero mevkisine Behiç Kum’la büyük oranda anlaştıklarını, stoper mevkisine ise Rum futbolcu haklarını kullanacaklarını vurguladı. Aytaç, kaleci Mehmet Özeralp’ın da yönetimle bir kez daha görüştüğünü ve Mehmet’in sorunlarının dinlenerek çözülmek için adım atılacağını ifade etti. Aytaç, Mehmet’le anlaşamamaları halinde bir de kaleci transferi yapacaklarını sözlerine ekledi.

“Hedefimiz ilk 5’te yer almak”

Bülent aytaç, çalışmalara başlamadan yönetimle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdiklerini, bu toplantıda yönetimin kendilerinden yeni sezonda kesinlikle Play Out oynamamak, hatta ligi ilk 5’te bitirmek istediklerini söyledi. Aytaç, yönetimin bu isteğini yerine getirmek için elinden geleni yapacaklarını ifade etti.

“Hazırlık maçlarımız 12 Ağustos’ta başlıyor”

İdmanların giderek daha da sık yapılmasıyla birlikte takıma hazır hale getireceklerini belirten Bülent Aytaç, hazırlık karşılaşmalarının da 12 Ağustos’ta başlayacağını söyledi. İlk karşılaşmalarının Güzelyurt Zafer Stadı’nda Yalova ile olacağını bildiren tecrübeli teknik adam, daha sonra 19 Ağustos’ta kendi evlerinde Yenicami’yle, 22 Ağustos’ta yine kendi evlerinde Binatlı’yla maçlarının olacağını vurguladı. Aytaç, Bununla birlikte Bostancı Bağcıl ve Gençlik Gücü’yle Eylül başında anı maçları olacağını ifade etti. Bu maçların ardından yönetimin takıma kamp ayarladığını kaydeden Aytaç, bu kampın yurt dışında olacağının bilgisini verdi.

“Kadromuz genç ve dinamik”

Kadronun çok olmasına da değinen teknik direktör Bülent Aytaç, geçtiğimiz sezon başka takımlarda kiralık olarak forma giyen oyuncuların bu sezon takıma geri döndüğünü, hazırlık maçlarında tüm oyuncuların deneneceğini söyledi. Deneyimli teknik adam, tüm oyunculara bu dönemde şans verileceğini ifade etti. Bülent Aytaç, bazı oyunculara bazı takımlardan teklifler geldiğini ancak, kendilerinin henüz bu konuda çalışma yapmadıklarını belirtti.

Bu haber toplam 1940 defa okunmuştur