1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Le Chateau Lambousa rekor kırdı
Le Chateau Lambousa rekor kırdı

Le Chateau Lambousa rekor kırdı

Le Chateau Lambousa Hotel, 2015’e büyük bir doluluk oranıyla girerek dikkatleri üzerine çekti.

A+A-


Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işletmelerinden birisi olan Le Chateau Lambousa Hotel, 2015’e büyük bir doluluk oranıyla girerek dikkatleri üzerine çekti.

Le Chateau Lambousa Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, Ön Büro Müdürü Şafak Pehlivan ve F&B Sorumlusu Hasan Özkan yaptıkları açıklamalarda, doluluk oranlarındaki artış nedeniyle yaptığı açıklamada “Otelimiz kurulduğu ilk günden bugüne Mart ayındaki en büyük doluluk oranını yaşamaktadır. Önümüzdeki Yaz sezonunda yaşanan artış  trendinin devam edeceğini, buna bağlı olarak beklediğimiz hedeflere ulaşacağımızı öngörüyoruz” dedi.

Çağa açıklamalarında şunları kaydetti:
“Otelemize bağlı SPA & Welness Centre çok yakında açılacaktır. Başka ülkelerdekilere kıyasla hacim olarak en büyük SPA & Welness Centre olacaktır. Mayıs ayında hizmete alınması hedeflenen bu bölüme toplamda 970 m2 alan ayırnmış bulunmaktayız. Bu merkezde buhar odası, sauna, hamam, iki tane VIP masaj salonu ve bu masaj salonlarının içinde de jakuzi bulunmasıyla birlikte iki tanesi de standart masaj odası olacaktır. Özel jakuzi salonumuzu isteyen misafirlerimiz kullanabilecektir. Aynı zamanda fitness salonumuz, unisex güzellik merkezimiz bulunacaktır.”
Tesislerde 3  farklı havuzun aktif durumda olduğunu söyleyen Çağa, “Otelimizin plajı mayıs ayının ikinci yarısında müşterilerimizin hizmetine sunulmaya başlayacaktır. Otelimizde çalışacak olan kişilerin tamamı profesyonel, uzman kişiler oluşacaktır. Masaj hizmeti veren kişilerin tamamı Bali’den gelecektir.” dedi.

Halen masaj hizmeti verildiğini ancak bu bölümün geliştirileceğini vurgulayan Ufuk Çağa “Otelimiz artık yoğun bir şekilde  Alman, İngiliz ve Hollanda ağırlıklı olmak üzere Türk misafirlerimizi de ağırlamaktadır” diye konuştu.

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur