1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. LAÜ'deki kaçak inşaat konusuna inceleme
LAÜdeki kaçak inşaat konusuna inceleme

LAÜ'deki kaçak inşaat konusuna inceleme

Aylardır gündemden düşmeyen, kaçak ve izinsiz olarak devam eden Lefke Avrupa Üniversitesi’ne ait “Akdeniz Evleri” konusuna i Güzelyurt kaymakamlığı el koydu, araştırma başlattı

A+A-

 

Kaçak inşaata, kaymakam el koydu

Tanju KONURALP

LAÜ’de kaçak olarak inşasına devam edilen ve aylardır gündemden düşmeyen “Akdeniz Evleri” konusuna Güzelyurt Kaymakamlığı el attı, konuyu araştırdıklarını açıkladı.

YENİDÜZEN’e konuşan Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, konu ile ilgili ivedi olarak gerekli çalışmalara başlandığını ve yasaların gerektirdiği şekilde müdahalenin yapılacağını belirtti. Geçmiş Kaymakamlık döneminde konunun medyada sürekli, yer almasına rağmen, hiçbir müdahaleye uğramayan “Akdeniz Evleri” inşaatının, halen devam etmesi bölge halkını rahatsız ederken; devlete ait bir kurumun izinsiz inşaat ve çalışma izni olmayan işçileri kullanması ise ayrıca büyük tepki toplamıştı.

Doğan Bağkur: “Gerekli çalışmalar başlatılmıştır”
Gazetemize konu ile ilgili konuşan Güzelyurt Kaymakamı Doğan Bağkur, göreve geldikleri an itibarı ile konunun bilgilerine sunulduğunu ve aynı zamanda da bölge halkından sürekli şikayetlerin de kendisine ulaştığını ifade etti. Bağkur, konu ile ilgili incelemelerin başlatıldığını ve yasal prosedürün gerektirdiği şekilde müdahalenin yapılacağı açıklamasını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1641 defa okunmuştur