1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. LAÜ öğrencilerinden örnek davranış
LAÜ öğrencilerinden örnek davranış

LAÜ öğrencilerinden örnek davranış

LAÜ öğrencileri, topluma hizmet anlayışıyla düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile örnek davranış sergilemeye devam ediyor.

A+A-

 

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) öğrencileri, topluma hizmet anlayışıyla düzenledikleri sosyal sorumluluk projeleri ile örnek davranış sergilemeye devam ediyor. Öğrenci Dekanlığı’na bağlı Sosyal Hizmet Kulübü tarafından çocuklar ve yaşlılar yararına iki farklı etkinlik düzenlendi.

l1-013.jpg

Sosyal Hizmetler Dairesi Çocuk ve Gençlik Merkezi için düzenlenen etkinlik LAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi önündeki çim alanda gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen pilav günü etkinliğinde elde edilen gelir kuruma teslim edilerek, kurum tarafından çocuk ve gençlere çeşitli hediyeler alındı. Plaza Alanı’nda gerçekleştirilen bir diğer etkinlikte ise, Sosyal Hizmet Kulübü öğrencileri tarafından kurulan stantlarda yapılan çeşitli ürünlerin satışı ile yaşlıların böylesi etkinliklerle hatırlanarak yalnız olmadıklarını hissettirmek amaçlandı. LAÜ akademisyenleri, personeli ve öğrencilerin destek verdiği kermes sonrası elde edilen gelir Sosyal Hizmetler Dairesi Lapta Huzurevi’ne bağışlandı.  

 

 

Bu haber toplam 1835 defa okunmuştur