1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lapta'da ani ölüm
Lapta'da ani ölüm

Lapta'da ani ölüm

Lapta'da "İngiliz Pazarı" park alanı içerisindeki aracında bulunan Aykut TOROS )E-76) ani rahatsızlanarak hayatını kaybetti

A+A-

Lapta'da "İngiliz Pazarı" park alanı içerisindeki aracında bulunan Aykut TOROS )E-76) ani rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Polis açıklamasında, dün saat 10.00 sıralarında gerçekleşen olayın ardından yapılan otopside, Toros'un ölüm sebebinin "kalp krizi" olduğu belirtildi.

 

Kermiya barikatında sahte kimlik ve pasaport

Lefkoşa’da Kermiya barikatında F.Ü. (K-22), sahte kimlik ve pasaportu görevli memura verirken fark edilip, tutuklandı.

Yapılan açıklamada, soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

 

Trafik Operasyonu

 Lefkoşa ve İskele  Polis Müdürlükleri, dün 21.00-01.00 saatleri arasında asayiş ve trafik operasyonu düzenledi.

 

Lefkoşa

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nün yaptığı operasyon sonucunda bir kişinin izinsiz ikamet ettiği tespit edilip, tutuklandı, 14 kişinin ise "kumarhanede bulunmak ve bulunmasına müsaade etmek" suçundan dolayı haklarında yasal işlem başlatıldı.

 Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise toplam 550 araç kontrol edildi, 102 araç sürücüsüne ceza kesildi.

        

İskele

İskele Polis Müdürlüğü'nün yaptığı kontroller sonucunda kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak olan 1 kişi tespit edildi, bir araçta yapılan kontrol sonucunda ise bıçak tespit edildi. Yapılan açıklamada, bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldığı kaydedildi.

Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise toplam 685 araç kontrol edildi, 83 araç sürücüsünün suç işlediği tespit edildi ve haklarında yasal işlem başlatıldı.5 araç ise trafikten men edildi.

Bu haber toplam 2646 defa okunmuştur
Etiketler : ,