1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lapta yuvasına kavuşuyor
Lapta yuvasına kavuşuyor

Lapta yuvasına kavuşuyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lapta, yeni sezonda yuvasına kavuşuyor. Şht. Şevket Kadir Stadyumu zeminindeki çalışmalarda sona gelindi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Lapta, yeni sezonda yuvasına kavuşuyor. Şht. Şevket Kadir Stadyumu’ndaki çim ekme çalışmaları sona erdi.  Stadyum’da gelinen son aşama hakkında Taşeron Firma sahibi Ali Ayken ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Yenidüzen Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu.

Ayken: “Sorun çözüldü”
Lapta Şht. Şevket Kadir Stadyumu’nun tadilatını yürüten Taşeron Firma sahibi Ali Ayken, çalışmaları ilk günden son güne kadar büyük özenle yürüttüklerini ifade etti. Ali Ayken, zeminde kısa süreli sorun yaşandığını, yer yer sarı renkte olan çimlerin sudan kaynaklandığını söyledi. Ayken, sorunun çözüldüğünü ve yaklaşık 10 gün sonra sahayı Spor Dairesi’ne teslim edeceklerinin vurgusunu yaptı.

Cahitoğlu: “Zemin düzeldi”
Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu konuyla ilgili olarak, mühendislerin geçtiğimiz günlerde Şht. Şevket Kadir Stadyumu’nun zeminini incelemeye gittiklerini ve zeminin düzeldiğini ifade etti. Cahitoğlu, yaklaşık 1 hafta sonra sahayı taşeron firma’dan devralıp, Lapta Türk Birliği Spor Kulübü’ne teslim edeceklerini vurguladı.

Hasret bitiyor
Geçtiğimiz sezon Karşıyaka Sahası’nda mücadele ederek, ligi 2. sırada tamamlayan ve bunun sonucunda Süper Lig’e çıkan Lapta, yeni sezonda yuvasına kavuşuyor.   
Yaklaşık 1 yıl önce çalışmalarına başlayan ve sahasına kavuşmak için artık gün sayan Lapta Türk Birliği Spor Kulübü, Şht. Şevket Kadir Stadyumu’nda son olarak, 2012-2013 sezonunun 25. Hafta’sında yani 20 Nisan 2013 tarihinde Göçmenköy ile karşılaşmıştı. 

İlk karşılaşma Yenicami’yle
Şht. Şevket Kadir Stadyumu uzun aradan sonra ilk kez Lapta – Yenicami arasında oynanacak Süper Lig’in ilk hafta karşılaşması ile açılacak. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda gerçekleşen 2014-15 sezonu fikstür çekiminde, 1. haftada Lapta ile Yenicami’nin Şht. Şevket Kadir Stadyumu’nda karşılaşması bekleniyor.

Bu haber toplam 1323 defa okunmuştur