1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lapta Yavuzlar Lisesi’nden kanser hastalarına destek
Lapta Yavuzlar Lisesi’nden kanser hastalarına destek

Lapta Yavuzlar Lisesi’nden kanser hastalarına destek

Lapta Yavuzlar Lisesi, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış yaptı.

A+A-

Lapta Yavuzlar Lisesi, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağış yaptı. Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin içinde bulunduğu sıkıntılar katkı koyabilmek amacıyla Lapta Yavuzlar Lisesi Müdür’ü Kerim Akpolat, Müdür Muavinleri Melek Tayyareci, Bülent Kocadal ve Süley Özden, Öğretmenlerinden Sayın Şerife Anadol yaptıkları etkinliklerden elde ettikleri gelirleri derneği ziyaret ederek Dernek Koordinatörü Sayın Engin Savim’e verdiler.

Lapta Yavuzlar Lisesi Müdür’ü Kerim Akpolat, yaptığı konuşmada, Derneğin yardım edebilmek için aldığı her kuruş yardımı hastalarına en iyi şekilde ulaştırdığını, duyarlı vatandaşların özellikle kanser konusunda daha duyarlı olarak yardımların artması gerektiğini dile getirdi. Akpolat, konuşmasında bende bu hastalık yok beni ilgilendirmez dememek gerektiğini, yarın kimin hasta olacağı belli olmadığı için yardımların artmasında yarar olduğunu, okul yönetim ve öğrencilerimizle birlikte daha fazla etkinlik düzenleyerek katkılarımız katlanarak devam edeceklerini belirtti.

Dernek Koordinatörü Engin Savim, yönetim ve her hasta adına bu sıkıntılı dönemde yapılan yardım için teşekkür etti. Savim, Derneğin hastalarına vermiş olduğu hizmetler ve yapılan yardımların hastalara ne şekilde ulaştırıldığı konusunda bilgi verdikten sonra Lapta Yavuzlar Lisesi’nin yapılan etkinliklerden elde edilen 8,202 TL ile 16 hastanın kemoterapi masraflarının karşılanacağını bildirdi. Savim, bu tür katkıların yanında kalıcı gelirlerin artırılması, bunun içinde Devlet Memuru ve Sosyal Sigorta Emeklilerinin yaptığı Maaştan Kesinti katkısında bulunanların bu katkı değerlerini gözden geçirerek yükseltmelerini veya hiç form doldurmayanların Dernek Merkezi ile temasa geçerek form doldurmaları Derneğin daha çok hastaya hizmet vermesi anlamına geldiğini dile getirerek Lapta Yavuzlar Lisesi Yönetim ve öğrencilerine, her bir kanser hastası adına teşekkür etti. (LHA)

Bu haber toplam 2254 defa okunmuştur