1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Lapta Motokros Yarışları…
Lapta Motokros Yarışları…

Lapta Motokros Yarışları…

Lapta Motokros Yarışları…

A+A-


Ali Yüksek

Yaklaşık üç aydır devam eden ve sonuncu aktiviteyi 22 Haziran Pazar günü, Motokros yarışlarıyla tamamlayan Geleneksel 7. Lapta Turizm Festivali, aynı gece köy meydanındaki sahneden yapılan çeşitli kapanış konuşmaları ve canlı müzikle sona erdi.
Geleneksel Lapta Turizm Festivalleri, bilindiği gibi Nisan ayında başlayıp, her hafta sonu, balık tutma, basketbol, voleybol, bisiklet turu ve buna benzer aktivitelere sahne oluyor. Son birkaç yıldır Extrem motorlu sporlar da bu aktivitelere ilave edilmiş ve etkinlikler zenginleştirilmiştir.
Güzelyalı bölgesinde, denize yakın bir alanda düzenlenen Off-Road ve ATV yarışları gibi birkaç yarıştan biri olan Motokros yarışları, Lapta Belediyesi ile K.Kıbrıs’ın resmi motosiklet derneği Kıtmok (Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu) işbirliği ile gerçekleşti.
Yarışların, bu alanda ilk defa yapılması dolayısıyla bazı sıkıntılar yaşanmış olsa da parkur alanının mükemmelliği ve denize yakın olması tüm katılımcılar tarafından beğeniyle karşılandı.
10 civarında eski ve yeni sporcunun katıldığı motokros yarışlarında her zaman olduğu gibi adrenalin seviyesi tavan yaparken izleyicilerin heyecanı da gözlerden kaçmadı.
22 Haziran Pazar günkü “Motokros” yarış sonuçları şöyle oldu;
MX-1- 450-A Kategorisi; 1.Murat Adıgüzel, 2.Hasan Sezgin, 3.Hasan Çeto.
MX-2- 450-B Kategorisi;  1. Ramadan Haşimoğlu, 2.Emel Taşandiri, 3.Özbey Paşaoğlu.
Bu vesile ile tüm sporcularımıza sağlıklı, kazasız ve başarılı sürüşler dileriz.
Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1246 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 165. Sayısı

Adres Kıbrıs 165. Sayısı