1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Lapta maçına önem veriyoruz”
 “Lapta maçına önem veriyoruz”

“Lapta maçına önem veriyoruz”

Ligin ilk yarısını 3’üncü sırada tamamlama amacında olan Doğan Türk Birliği, Lapta maçından alacağı galibiyetle bu hedefine ulaşma peşinde

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in son haftasında Lapta ile karşılaşacak olan Doğan Türk Birliği, bu maçın hazırlıklarına başladı. Son olarak 2012 – 2013 sezonunun 24’üncü haftasında mücadele eden iki Girne ekibi uzun bir aradan sonra Süper Lig’de karşı karşıya gelecek. Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, ilk yarıyı ilk 3 içerisinde bitirme adına Lapta maçına çok önem verdiklerini belirtti.

Oshan: “Üçüncülük için Lapta galibiyeti önemli”
Ligde oynadığı son 2 karşılaşmadan 3 puan çıkararak 3’üncü sırada bulunan Doğan Türk Birliği’nde hedef ilk yarıyı galibiyetle tamamlayıp bulundukları yeri korumak. Teknik Direktör Caner Oshan, Lapta’nın ligdeki durumunun ortada olduğunu ve bu tarz maçlarda futbolcuları motive etmenin zor olduğunu belirtti. Ligin ilk yarısını 3’üncü bitirmenin kendileri için önemli olduğunu, bu anlamda Lapta karşısında alınacak bir galibiyetin hedeflerine ulaşmalarını sağlayacağını aktaran tecrübeli teknik adam, Lapta karşılaşmasına önem verdiklerini söyledi.

Alt yapıdan 3 takviye daha
Sezonu ilk 5 içerisinde tamamlama hedefi doğrultusunda yollarına devam etiklerini ve şu an itibarı ile hedefledikleri yerde olduğunu aktaran Oshan “Çok basit puanlar kaybettik. Ligi 3’üncü bitirme adına Lapta maçına aşırı önem veriyoruz. Bu tarz maçlara futbolcuları motive etmek zordur ancak Lapta’ya iyi konsantre olacağız” dedi.
Devre arası trasfer yapmayacaklarını ve alt yapıdan 3 oyuncuyu daha A takım kadrosuna yükselttiklerini aktaran Oshan, 5 Ocak’ta 6 günlük kamp yapacakları Antalya’da bu futbolcuları takıma adapte edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1285 defa okunmuştur