1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Kuzeyden geçirilmeye çalışılan tütün ürününe ceza
Kuzeyden geçirilmeye çalışılan tütün ürününe ceza

Kuzeyden geçirilmeye çalışılan tütün ürününe ceza

Kıbrıs Rum polisinin dün ve önceki gün “Ayios Demetios” (Kermiya) barikatında gerçekleştirdiği kontrollerde iki ayrı olayda, Kıbrıs'ın kuzeyinden, güneyine kaçak tütün ve sigara geçirilme girişimini tespit ettiğini bildirdi

A+A-

Fileleftheros gazetesinin haberinde , Rum polisinin dün ve önceki gün “Ayios Demetios” (Kermiya) barikatında gerçekleştirdiği kontrollerde iki ayrı olayda, Kıbrıs'ın kuzeyinden, güneyine kaçak tütün ve sigara geçirilme girişimini tespit ettiğini bildirdi.

Habere göre, önceki gün Kermiya barikatından güneye geçmek isteyen bir Kıbrıslı Türk’ün aracında yapılan kontrolde, 7 karton sigara ve bin 250 gram tütün ele geçirildi.

Sigara ve tütünlere el konulurken, söz konusu Kıbrıslı Türk’e 860 Euro para cezası, el konulan aracının iadesi için ise ayrıca 540 Euro ceza kesildi.

Gazete, dün yine Kermiye barıkatında yapılan kontroller sırasında, Bulgaristan vatandaşı olan bir kişinin aracında 9 karton sigara ve 1000 gram tütün ele geçirildiğini, söz konusu şahsa toplamda 1400 Euro para cezası kesildiğini yazdı.

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur
Etiketler :