1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Kuzey Kıbrıs Turkcell'le her an her yerden cepten internet
Kuzey Kıbrıs Turkcellle her an her yerden cepten internet

Kuzey Kıbrıs Turkcell'le her an her yerden cepten internet

Cepten internet kişi başı kullanım oranı son bir yılda %100 arttı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada bilgiye en hızlı erişimin öneminin arttığı günümüzde, cepten internet  kişi başı kullanım oranının da son bir yılda %100 arttığı belirtildi.

"Kuzey Kıbrıs Turkcell yüksek internet teknolojisi, hızı, çekim gücü ve her an her yerden sunduğu kesintisiz hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini ileriye taşımaya devam ediyor" denen açıklamada, yurt dışında sunulan 4G hızında internet hizmetinin de müşterilerinden takdir topladığı belirtildi.

Avantajlı internet paketleri


Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan, cepten internet için en ekonomik ve avantajlı paketleri müşterilerine sunduklarını anımsatarak, "Müşterilerimiz 1111 kısa numarasını ücretsiz arayarak, farklı internet paketlerinden ihtiyaçlarına en uygun olanını seçip hemen kullanmaya başlayabilirler”  dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan şu bilgileri de verdi:
"Kuzey Kıbrıs Turkcell’in cepten internet paketleri dünyasında,  yepyeni ve avantajlı fiyatlarla ‘yıllık cepten internet paketleri’ satışa sunulmuştur. Cepten internet paketlerinde 12 ay kalma sözü veren müşterilerimiz için indirimli sunduğu 4GB, 10GB ve 15GB paketler yoğun ilgi görmektedir. Bu paketler Turkcell İletişim Merkezleri'nden veya kısa mesaj yoluyla kolay bir şekilde başlatılabilmektedir. Paketleri başlatmak için 4GB için 12AY4, 10GB için 12AY10 ve 15GB için 12AY15 yazarak 1111 kısa numarasına SMS (kısa mesaj) göndermek yeterlidir."


Akıllı telefonla birlikte mobil internet de artıyor


Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nun 2015 2’nci çeyrek raporuna göre ülkemizde akıllı cihaz kullanım oranı % 47’lere ulaşırken, bu süreçte mobil internet tercihinin de artarak devam ettiği belirtildi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada da "Cepten internet kullanımı, rahatlığı, Turkcell hızı ve kalitesi ile her an her yerden ulaşılabilir olması nedeniyle öne çıkmıştır" denildi. Özellikle özçekim (selfie)  modasının interneti ayrı bir keyfe dönüştürdüğüne de dikkat çekildi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan açıklamasını şöyle tamamladı:
"Özçekim (selfie) modası ile plajda, düğünde, tatilde, piknikte en özel anlarda paylaşılan fotoğraflar cepten interneti vazgeçilmez yapıyor. Hayatımızın keyifli, unutulmaz anları, sosyal medya paylaşımları, sevdiklerimizle mesafeleri daraltıyor, hem bilgiye hem de eğlenceye erişimde eşsiz avantajlar sağlıyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell, yüksek hızda, kaliteli ve kesintisiz internet keyfini avantajlı paketlerle müşterilerine sunmaya devam edecektir."

Bu haber toplam 1856 defa okunmuştur