1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kuzey Kıbrıs Turkcell kötü başladı: 56-65
Kuzey Kıbrıs Turkcell kötü başladı: 56-65

Kuzey Kıbrıs Turkcell kötü başladı: 56-65

Fransa’nın Le Cannet takımı karşısına çıkan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol takımımız rakibine 56-65 mağlup oldu.

A+A-

 

Ahmet ÖZYAŞAR (KTSYD-Elxleben)


Avrupa Tekerlekli  Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Euroleauge 2 Almanya grubunda ilk maçında Fransa’nın Le Cannet takımı karşısına çıkan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol takımımız  rakibine 56-65 mağlup oldu.
Maça Emrullah, Ahmet, İbrahim, Selvihan, Servet ilk beşlisi ile çıkan takımımız ilk periyodu İbrahim’in son saniye basketi ile 15-14 önde tamamladı. İkinci periyottan itibaren oyunda kontrolü eline alan takımımız devreyi 32-24, 3.periyodu ise 44-39 önde tamamladı. Son periyotta ise oyundan düşen takımımız, hakemin yanlış kararlarının da etkisi ile istediği sayıları üretemeyince maçtan 65-56 mağlup ayrıldı.
Maçı Nurnberg muavin konsolos Adnan Bekçekaral, Konsolosluk Spor sorumlusu Mehmet Hanefi Uran, Fahri konsolos Timm Schieder ve Serkan Ersezgin,Turkcell Europe Değer Akal ve Berkan Denkci de izledi.Takımımız gruptaki maçlarını bugün oynayacağı maçlarla tamamlayacak.

Bu haber toplam 2056 defa okunmuştur
Etiketler : , ,