1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kuzey Kıbrıs turizmi Londra’da tanıtıldı
Kuzey Kıbrıs turizmi Londra’da tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs turizmi Londra’da tanıtıldı

Londra’da İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “Kuzey Kıbrıs Festivali” (Festival of North Cyprus) sona erdi

A+A-

Londra’da İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen “Kuzey Kıbrıs Festivali” (Festival of North Cyprus) sona erdi

Kuzey Kıbrıs Festivali Festival of North Cyprus Londra’nın en prestijli fuar alanlarından olan “The Business Design Center”da “KKTC’yi Londra’ya taşıyoruz” sloganı ile gerçekleştirildi.

Festivalin ikinci günü hafta sonuna denk gelmesi nedeni ile daha yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

KKTC’den turizmciler, otelciler, üniversiteler, bankalar, hava yolu şirketleri, inşaat ve emlak şirketleri ve sanayicilerin yanı sıra Londra’dan da Kıbrıslı Türk turizmcilerin katıldığı Festival’de Kültür dairesi de stant açtı. Kültür Dairesi’nin açtığı standa Kıbrıs yazarlarına ait kitapların yanı sıra, karikatürist, seramik sanatçısı ve Kıbrıslı sanatçıların fotoğrafları da yer aldı.

Festivalin son gününde Festival ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, söz konusu organizasyonun ilk kez düzenlendiğini kaydederek Sanayi Odası, Ticaret Odası, turizmciler, eğitim sektörü, işadamları ve sanatçıların da festivale katıldıklarını söyledi.

Ataoğlu, “Umarım ki bundan sonraki yıllarda da bunun devamını sağlamış oluruz ve bunun devamını sağlarken birinciyi gözönünde bulundurarak ikinciyi daha iyi nasıl yapabiliriz şeklinde pay çıkarmamız gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 2257 defa okunmuştur
Etiketler : ,